25 Μαΐ 2017

Αθλιότητες του ΚΚΕ σε βάρος της Χρυσής Αυγής…

      

Ένα κάρο αθλιότητες εκτόξευσε χθες το ΚΚΕ μέσω της εφημερίδας του, του «Ριζοσπάστη», σε βάρος της μόνης δύναμης που αντιμάχεται το σύστημα, της Χρυσής Αυγής! Ο «Ριζοσπάστης» έγραψε ότι προκαλεί ενδιαφέρον η μουγκαμάρα των Χρυσαυγιτών για τα τελευταία επεισόδια των επιχειρηματικών παιχνιδιών με την αγορά μετοχών του “Mega” από τον Ιβάν Σαββίδη! Η εφημερίδα του ΚΚΕ πηγαίνει το πράγμα ένα βήμα παραπέρα γράφοντας ότι “ πέρσι τέτοιες μέρες, η φασιστική οργάνωση, με τοποθέτησή της στη Βουλή, καλούσε το κράτος να «ανοίξει στοργική αγκαλιά» σε «επενδυτές» από τη Ρωσία και, μάλιστα, «να λάβει σοβαρά υπόψη τις ιδέες και τις προτάσεις του κ. Ιβάν Σαββίδη». Οι «ιδέες» του μεγιστάνα, που είχαν κατατεθεί τότε στη Βουλή από τον ίδιο και έκαναν να τρέχουν τα σάλια των φασιστοειδών, ήταν αρκετά συγκεκριμένες: Φορολογικά κίνητρα στους επιχειρηματίες, επιχορηγήσεις επιτοκίων, κρατικές εγγυήσεις προς επενδυτές, περιορισμό των «ογκωδών συνδικαλιστικών δικαιωμάτων» κ.λπ. Προφανώς, ό,τι είχαν να πουν, το είπαν εγκαίρως οι φασίστες, οπότε ίσως έτσι να εξηγείται η αφωνία τους για τις τελευταίες εξελίξεις…”
Οι ανυπόστατες αυτές αθλιότητες του ΚΚΕ σε βάρος της Χρυσής Αυγής δεν χωρούν σε καμία λογική καθώς η Χρυσή Αυγή ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι εναντίον του συστήματος με βάση τί η ίδια κάθε φορά βαφτίζει σύστημα! Είναι δηλαδή κάτι σαν τον Τραμπ! Πώς είναι αντισυστημικός ο Τραμπ, έτσι είναι αντισυστημική και η Χρυσή Αυγή! Άλλωστε η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν είναι συνολικά εναντίον του συστήματος αλλά αβαντάρει συγκεκριμένους νοικοκυραίους πλουτοκράτες που τους θεωρεί πιο νοικοκυραίους από άλλους πλουτοκράτες! Δεν είναι τυχαίες οι αμέτρητες ερωτήσεις που έχει κάνει στη Βουλή υπέρ των εφοπλιστών. Η Χρυσή Αυγή ναι μεν είναι αντισυστημική αλλά με ρόπαλα και λοστούς επιτίθεται στα σωματεία της «ζώνης» που θέλουν να χαλάσουν τα κέρδη των εφοπλιστών και την τάξη του Θεού, ζητώντας καλύτερους μισθούς και ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς! Η Χρυσή Αυγή ναι μεν είναι αντισυστημική αλλά δεν ανέχεται τους αλλοδαπούς που σηκώνουν κεφάλι στους τίμιους «φραουλάδες» ζητώντας αξιοπρεπείς μισθούς και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας! Παλιοτόμαρα που βρωμούν τα χνώτα τους ψωμί και διεκδικούν και καλύτερους μισθούς!
Τέλος όσον αφορά την «στοργική αγκαλιά» της Χρυσής Αυγής σε Ρώσους επενδυτές, το ΚΚΕ βουτηγμένο στην αθεΐα του ξεχνάει τις προφητείες σύγχρονων προφητών και τηλεπωλητών βιβλίων προφητειών που λένε για εκείνην την υπόγεια στοά που συνδέει την Κωνσταντινούπολη με την Μόσχα και μέσω αυτής θα καταφθάσει στην Κωνσταντινούπολη η Ρωσική φυλή για να απελευθερώσει την Κωνσταντινούπολη και να την δώσει στους Έλληνες! Οι προφητείες προς το παρόν δεν λένε αν μαζί με την Κωνσταντινούπολη οι Ρώσοι μας δώσουν και την Μόσχα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στην Χρυσή Αυγή για το άνοιγμα της αγκαλιάς της στους Ρώσους επενδυτές!
Με βάση το ότι η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ γράφει για «δυναμική είσοδο», «φρέσκο χρήμα» και αλλαγή συσχετισμών στην τηλεοπτική αγορά, σχολιάζοντας την είσοδο του Ι. Σαββίδη στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», αφήνοντας να διαφανεί η ευαρέσκεια της κυβέρνησης γι’ αυτήν την «επιχειρηματική» κατά τ’ άλλα κίνηση, το μόνο που δεν γράφει ο «Ριζοσπάστης» είναι ότι αυτοί που χοροπηδάνε από την χαρά τους για την αγορά μετοχών του “Mega” από τον Σαββίδη είναι οι Συριζαίοι και οι Χρυσαυγίτες! Όχι ότι δεν είναι αλήθεια ότι χοροπηδούν Συριζαίοι και Χρυσαυγίτες, αλλά τα χοροπηδήγματά τους δεν είναι για την αγορά μετοχών του “Mega” από τον Ιβάν, αλλά γιατί θυμήθηκαν τα παλιά, τότε που χοροπηδούσαν μαζί στις πλατείες κράζοντας «έξω τα κόμματα και τα χρώματα»!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ