12 Μαΐ 2017

Video δικαιώνει τους ισχυρισμούς Τζήμερου για την εναντίον του επίθεση!

     

Φως στον ξυλοδαρμό της Μπαλού από τον κύριο Τζήμερο ρίχνει το video το οποίο τόσο επίμονα ζητούσε ο ίδιος, ξέροντας ότι έχει δίκιο και ξέροντας ότι άδικα συκοφαντείται όχι μόνο από τα θρασίμια του ΚΚΕ, αλλά και από σχεδόν ολόκληρο το περιφερειακό συμβούλιο, το οποίο έστησε αυτήν την άθλια προβοκάτσια σε βάρος του!
Το video το οποίο οσονούπω θα δει το φως της δημοσιότητας δείχνει μαινόμενες κομμουνίστριες αφίσες να επιτίθενται εκ του συστάδην στον κύριο Τζήμερο κι εκείνος ευρισκόμενος σε νόμιμη άμυνα να παλεύει μαζί τους για να τις απωθήσει! Στην πάλη αυτή για την επιβίωση ο κύριος Τζήμερος κατάφερε να βγει νικητής σκίζοντας τις επιτιθέμενες εναντίον του κομμουνίστριες αφίσες και ξυλοφορτώνοντας την συμμορίτισσα Μπαλού που συνέδραμε τις επιτιθέμενες αφίσες!
Μπράβο στον κύριο Τζήμερο που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων τσακίζοντας την συμμορίτισσα και που μας θύμισε με τις γροθιές του την ηρωική στάση των γερμανοφορεμένων που κατόπιν φόρεσαν Εγγλέζικες στολές και τσάκισαν τους Κομμουνιστοσυμμορίτες στον Γράμμο!

Οράτιος Μενιππίδης

1 σχόλιο:

TOP READ