26 Ιουν 2017

Απαράδεκτη ενέργεια των απολυμένων συμβασιούχων από τους ΟΤΑ…

        


Σε μια απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια προέβησαν σήμερα νωρίς το πρωί οι απολυμένοι συμβασιούχοι από τους ΟΤΑ προκειμένου να διαφημίσουν τα αιτήματά τους. Η ενέργειά τους όμως αυτή κάθε άλλο παρά τους βοηθάει στον αγώνα τους, αφού τον συκοφαντεί και μαζί συκοφαντεί και όλον τον Ελληνισμό!
Οι συμβασιούχοι απολυμένοι των ΟΤΑ συγκέντρωσαν μεγάλο όγκο σκουπιδιών και νωρίς σήμερα το πρωί πήγαν και τα πέταξαν μπροστά στον πύργο του Άιφελ προκαλώντας διεθνείς αντιδράσεις και παρέμβαση διεθνών οργανισμών! Δεν έχει γίνει γνωστό εάν τα σκουπίδια πετάχτηκαν μπροστά στον πύργο του Άιφελ από αεροπλάνο ή έφτασαν εκεί με απορριμματοφόρα! Οι διεθνείς οργανισμοί είναι αποφασισμένοι να λύσουν το μυστήριο και να αποδώσουν ευθύνες.
Βέβαια οι συμβασιούχοι δεν παραδέχονται ότι έχουν κάποια σχέση με τα σκουπίδια μπροστά στον πύργο του Άιφελ! Μάλιστα σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες κατηγορούν τον αστέρα του Χόλλυγουντ Γουίλ Σμιθ και την κόρη του ότι αφού πρώτα μάζεψαν από την Ελλάδα τα σκουπίδια και τα φόρτωσαν στο κότερό τους, πήγαν κατόπιν και τα πέταξαν μπροστά στον πύργο του Άιφελ!
Αυτά για να αρχίσουμε με χιούμορ μια καυτή εβδομάδα καθώς εκτός των υπολοίπων γελοιοτήτων ακούμε και ξανακούμε ότι το χάλι των σκουπιδιών υπάρχει μόνο στην Ελλάδα κι ότι εργατικοί αγώνες γίνονται μόνο στην Ελλάδα! Εάν εργατικοί αγώνες γίνονται μόνο στην Ελλάδα τότε τα σκουπίδια μπροστά στον πύργο του Άιφελ τα πέταξαν οι Έλληνες απολυμένοι συμβασιούχοι των υπηρεσιών καθαριότητας. Αλλά κι αν ακόμα εργατικοί αγώνες δεν γινόταν πουθενά αλλού παρά μόνο στην Ελλάδα, αυτό θα αποτελούσε τιμή και όχι μομφή για τους αγωνιζόμενους εργάτες.
Η εβδομάδα που ξεκινάει είναι καυτή όχι μόνο για τους συμβασιούχους των ΟΤΑ οι οποίοι απολύονται από μια κυβέρνηση που τους έταζε την μονιμοποίησή τους, αλλά και για ολόκληρο τον λαό καθώς κυβέρνηση και πλειοψηφία των δημάρχων προσπαθούν απογυμνώνοντας τις υπηρεσίες καθαριότητας να δώσουν την αποκομιδή των σκουπιδιών σε ιδιώτες, φορτώνοντας τον λαό με νέα χαράτσια.
Η κυβέρνηση φαίνεται ότι είτε με τον αποπροσανατολισμό και το ψέμα, είτε με την βία, είτε και με τα δύο μαζί θα προσπαθήσει να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των συμβασιούχων απολυμένων από τους ΟΤΑ, τον μονίμων υπαλλήλων των ΟΤΑ που αγωνίζονται μαζί με τους συμβασιούχους, καθώς και του υπόλοιπου λαού που συμπαραστέκεται στους συμβασιούχους. Κυβέρνηση και δημοσιογραφούντες στην υπηρεσία των λεφτάδων θα προσπαθήσουν να στρέψουν τον υπόλοιπο λαό εναντίον του δίκαιου αγώνα των συμβασιούχων!
Ο λαός, οι δημοτικοί υπάλληλοι, οι συμβασιούχοι δεν πρέπει να πέσουν σε καμιά παγίδα. Πρέπει να συσπειρωθούν γύρω από τον αγώνα των συμβασιούχων για μόνιμη και σταθερή δουλειά, να μετατρέψουν τον αγώνα σε απαίτηση για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλον τον λαό και να δώσουν ένα αποφασιστικό χτύπημα στην βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει και αυτή η κυβέρνηση ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την ανατροπή και το γκρέμισμα μνημονίων και αφεντικών. Ο δίκαιος αγώνας των συμβασιούχων απολυμένων από τους ΟΤΑ πρέπει να γίνει η αφετηρία για την αντεπίθεση του λαού σε συμπόρευση με τις δυνάμεις της Κοινωνικής Συμμαχίας.

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ