15 Ιουν 2017

Το «σκληρό» και το «μαλακό» Μενίδι!

        

Επειδή έχουν ξεσηκωθεί πολλοί και με ευκολία χαρακτηρίζουν το Μενίδι ως κέντρο διακίνησης ναρκωτικών, στη βάση προφανώς ότι οι τσιγγάνοι του Μενιδίου κατέχουν τα καράβια με τα οποία γίνεται η διακίνηση των ναρκωτικών ή οι τσιγγάνοι του Μενιδίου κι όχι οι Αμερικάνοι έχουν στον έλεγχό τους το Αφγανιστάν απ’ όπου διακινείται το 95% του οπίου παγκοσμίως και δικαιολογούν ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον όλων των τσιγγάνων ως εμπόρων ναρκωτικών θα θέλαμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Πρώτον. Δεν είναι όλοι οι τσιγγάνοι έμποροι ναρκωτικών και δεν μπορεί να γίνεται φυλετικό τσουβάλιασμα. Η φτώχεια, η ανέχεια και η αντιμετώπιση των τσιγγάνων από την πολιτεία οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές κάποιους από αυτούς, αλλά και άλλους που δεν είναι τσιγγάνοι! Γιατί σιγά – σιγά θα φτάσουμε να πιστεύουμε με όσα ακούμε ότι το παγκόσμιο εμπόριο των ναρκωτικών ελέγχεται από τους τσιγγάνους και κυρίως από τους τσιγγάνους του Μενιδίου!
Δεύτερον. Ακόμα και οι έμποροι ναρκωτικών δεν μπορεί να τσουβαλιάζονται και να αντιμετωπίζονται το ίδιο! Δεν είναι δηλαδή δυνατόν ο έμπορος που πουλάει «μαλακά» ναρκωτικά για να ψυχαγωγήσει, για να ξαλαφρώσει, για να δώσει χαρά στον κόσμο, να ταυτίζεται με τον έμπορο των «σκληρών» ναρκωτικών που θέλει να σκοτώσει την νεολαία. Να αφήσουμε λοιπόν την ισοπέδωση της ταύτισης των εμπόρων των «μαλακών» και των «σκληρών» ναρκωτικών!
Τρίτον. Οι έμποροι που πουλούν και «μαλακά» και «σκληρά» ναρκωτικά δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες αφού ναι με πουλούν ναρκωτικά που σκοτώνουν τον κόσμο, αλλά την ίδια στιγμή πουλούν και ναρκωτικά που διασκεδάζουν τον κόσμο! Είναι σαν τις χορηγίες! Έχεις δίπλα μια χημική βιομηχανία η οποία ρίχνει τα απόβλητά της στην λίμνη καταστρέφοντας το περιβάλλον και τους ανθρώπους, σκορπώντας μόλυνση και καρκίνο αλλά δίνει χορηγίες για να γίνουν πράγματα τα οποία η καημένη η πολιτεία δεν μπορεί να πληρώσει! Είναι δυνατόν να κατηγορήσουμε μια βιομηχανία που δίνει χορηγίες;! Όχι βέβαια! Έτσι δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε και τον έμπορο των «μαλακών» ναρκωτικών που μπορεί να πουλάει και «σκληρά», αλλά προσφέρει ταυτόχρονα ψυχαγωγία και ίσως χορηγίες!
Τέταρτον. Το Μενίδι αλλά και όλες οι περιοχές της χώρας που έχουν φάμπρικες εμπορίου ναρκωτικών θα πρέπει να χωριστούν στις «μαλακές» και στις «σκληρές» ζώνες! Γιατί δεν είναι δυνατόν να μπουκάρει το κράτος και να μπουζουριάσει και τους καλούς εμπόρους των «μαλακών» ναρκωτικών! Πρέπει να διαχωριστούν πρώτα οι ζώνες που πουλούν «σκληρά» από αυτές που διαθέτουν «μαλακά» ναρκωτικά και μετά να ορμήσει το κράτος!
Πέμπτον. Εάν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται περίεργα ρωτήστε τον πρωθυπουργό, την κυβέρνηση, το κόμμα του και όλους όσους θέλουν να ξεχωρίσουν τα «σκληρά» από τα «μαλακά» ναρκωτικά για να νομιμοποιήσουν τα δεύτερα! Κάτι θα ξέρουν όλοι αυτοί!!

Ασημάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ