22 Ιουν 2017

Αξιόλογες παρουσίες στην συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε»!

        


Παρ’ όλες τις ειρωνείες με τις οποίες αντιμετώπισαν κάποιοι τους 500.000 ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των «Παραιτηθείτε» για συγκέντρωση στην Βουλή, το μεγαλείο της ογκώδους συγκέντρωσης αλλά και το επίπεδο των ανθρώπων που μαζεύτηκαν σ’ αυτήν δεν μπορεί να αποκρυφτεί! Στην συγκέντρωση μεταξύ άλλων ήταν:
Ένας παπάς που πετάει πέτρες σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας και σπάζει ATM για να ξορκίσει τον σατανά!
Ένας πωλητής με την οκά βιβλίων της κακιάς ώρας, ο οποίος τις ελεύθερές του ώρες πηδάει από κόμμα σε κόμμα, αφού πρώτα έχει πηδήξει το κόμμα από το οποίο φεύγει! Το χέρι του συγκεκριμένου πιάστηκε να βγάζει selfies!
Ένας από χόμπι οδοκαθαριστής, καθώς είναι αργόσχολος κι έτσι γεμίζει τον χρόνο του κατεβάζοντας αφίσες των αγωνιστικών δυνάμεων. Πάνω στο τσακίρ κέφι δέρνει και γυναίκες!
Ένας πολιτικός (ο θεός να τον κάνει) που πηγαίνει σε τηλεοπτικές συζητήσεις μεθυσμένος αναγκάζοντας συναδέλφους του να του πούνε: «καλά δεν σου είπα να μην πιεις πριν, όταν είναι να έρθεις σε συζήτηση που είμαι κι εγώ;»!
Ένας πολιτικός που κατά δήλωσή του έχει «περάσει» την μισή Αθήνα και περιμένουμε πότε θα περάσει και την άλλη μισή για να πάρει σειρά η Θεσσαλονίκη και η υπόλοιπη Ελλάδα!
Στην συγκέντρωση ήταν και άλλοι γνωστοί γελωτοποιοί! Ο φακός των Μέσων ενημέρωσης έκρυψε τους 499.500 συγκεντρωμένους και έδειξε μόνο τους 500 για να προβοκάρει την συγκέντρωση! Στόχος των «αντιΠαραιτηθείτε» media ήταν και εταιρείες δημοσκοπήσεων που δίνουν μεγάλο προβάδισμα στην Νέα Δημοκρατία! Τα «αντιΠαραιτηθείτε» media προσπάθησαν με αυτήν την προβοκάτσια να συκοφαντήσουν τις καλές εταιρείες δημοσκοπήσεων δείχνοντας 500 ανθρώπους στην συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε», ώστε να πιστέψουν οι πολίτες πως οι δημοσκοπήσεις για το τόσο μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ είναι μούφα!
Κατά τα άλλα η προσπάθεια των «Παραιτηθείτε» να ξεπεράσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ως πηγή σάτιρας, θα χαρακτηριζόταν ως αξιόλογη, αλλά η απόσταση που τους χωρίζει από τον ΣΥΡΙΖΑ σ’ αυτό το επίπεδο είναι τεράστια! Στην γελοιότητα όμως τον πλησιάζουν! Ας προσπαθήσουν κι άλλο! Μπορούν και καλύτερα!

Σηναφοτσίρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ