16 Ιουν 2017

Όλοι οι Έλληνες είναι κλέφτες!

      

Κάπως έτσι απάντησε σε μια συζήτηση περί φιλότιμου ένας τενεκές ξεγάνωτος! Καθώς η υπόλοιπη ομήγυρης συζητούσε για το Ελληνικό φιλότιμο ο τενεκές πετάχτηκε για να πει ότι ο Έλληνας είναι τόσο φιλότιμος ώστε είναι έτοιμος να κατακλέψει την… εφορία! Στην παρατήρηση ότι η εφορία κλέβει τους Έλληνες κι όχι οι Έλληνες την εφορία ο τενεκές ο ξεγάνωτος απόρησε για το πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό! Ο τενεκές με το πτυχίο μεγάλου πανεπιστημίου όταν στριμώχτηκε για την ρατσιστική ισοπεδωτική κραυγή του συνέχισε τον ρατσιστικό κατήφορο λέγοντας ότι ήθελε να πει πως οι Έλληνες κλέβουν πιο εύκολα απ’ ότι κλέβει ένας Εγγλέζος! Ακριβώς δηλαδή η ίδια αθλιότητα με την αθλιότητα ότι οι τσιγγάνοι έχουν στο αίμα τους την κλοπή και το εμπόριο ναρκωτικών (αυτά να τα βλέπουν όσοι με αφορμή το Μενίδι λένε τέτοιες ηλιθιότητες για τους τσιγγάνους γιατί ο φασισμός και ρατσισμός δεν μένουν κάπου συγκεκριμένα αλλά απλώνονται σαν χολέρα)!
Ο τενεκές ο ξεγάνωτος με τον πανεπιστημιακό τίτλο επέμεινε μέχρι το τέλος στην ρατσιστική άποψή του και το χειρότερο απ’ όλα ήταν ότι κάποιοι από την παρέα τον ανέχτηκαν, ενώ αν στη θέση του ήταν ο Τζήμερος θα είχαν πέσει να τον φάνε! Ένας άνθρωπος που το πήγαινε και ένα βήμα παραπέρα από τον Τζήμερο γινόταν ανεκτός γιατί ήταν ο διπλανός μας κι όχι ο Τζήμερος! Κάποιοι επιμείναμε ότι πρέπει να «μαζέψει» την ρατσιστική κραυγή σε βάρος των Ελλήνων που ακόμα και σ’ αυτές τις αντιδραστικές συνθήκες είναι οι μόνοι παγκοσμίως που έχουν ταξικό κίνημα και ταξικές δυνάμεις στους δρόμους, αλλά δυστυχώς αρκετοί προτίμησαν να κάνουν την «πάπια» στην κόντρα αυτήν με τον ρατσιστή τενεκέ!
Όλα όσα γίνονται σε βάρος του Ελληνικού λαού, όσες κοροϊδίες έγιναν και χθες στο Eurogroup σε βάρος του Ελληνικού λαού, δεν στηρίζονται ούτε θα μπορούσαν να στηριχθούν μόνο από τον Τσίπρα και την κυβέρνησή του! Τα ψέματα στα οποία έχει ταράξει η κυβέρνηση της «αριστεράς» τον Ελληνικό λαό δεν θα μπορούσαν να περάσουν εάν δεν υπήρχαν διάφοροι τενεκέδες ανάμεσά μας και μάλιστα εγγράμματοι να κατηγορούν τον Ελληνικό λαό για κλέφτη και να νομιμοποιούν τις βαρβαρότητες σε βάρος του! Πρέπει λοιπόν να ξεκόψουμε πρώτα από έναν ρατσιστικό, φασιστικό και αντιδραστικό περίγυρο που διαθέτουμε εμείς οι ίδιοι και μετά να κατηγορούμε τον Τσίπρα!
Ολοκληρώνοντας αυτή τη γραφή και επειδή μερικοί σαν τον εγγράμματο τενεκέ απορούν για το πώς η εφορία, το αστικό κράτος δηλαδή κλέβει τον κοσμάκη κι όχι ο κοσμάκης το κράτος, θα φέρουμε ένα υπεραπλουστευμένο παράδειγμα μπας και το καταλάβει ο εγγράμματος τενεκές! Εμείς, οι γονείς μας, οι παππούδες μας δουλέψαμε και δημιουργήσαμε αποθεματικό εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ στα ασφαλιστικά ταμεία τα οποία το ίδιο το κράτος με διάφορους τρόπους κατέκλεψε! Ας πάρουμε για παράδειγμα τα 111 κλεμμένα δισεκατομμύρια ευρώ από το ΙΚΑ πριν από το PSI. Εκείνα τα χρήματα ήταν δικά μας χρήματα τα οποία κάνανε «φτερά»! Το κράτος τώρα απαιτεί με νόμους να πληρώσουμε αυτά τα οποία εκείνο έκλεψε! Ένα τμήμα του κόσμου προσπαθεί να αποφύγει να πληρώσει, γιατί δεν έχει να πληρώσει, αυτά που του έκλεψαν κι όχι που έκλεψε αυτός! Ποιος είναι ο κλέφτης;! Ο κοσμάκης ή το κράτος;!

Νάβις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ