15 Ιουλ 2017

Μεγάλη σήμερα γιορτή για την Φασιστική Αυγή!

        


Μεγάλη ημέρα ξημέρωσε σήμερα καθώς σαν σήμερα το 1974 ο Σαμψών, με τις οδηγίες και τις «πλάτες» της χούντας των συνταγματαρχών, ανέτρεψε πραξικοπηματικά τον Μακάριο, τον οποίον προσπάθησε και να δολοφονήσει! Πέντε ημέρες μετά (άλλη μεγάλη γιορτή για την Φασιστική Αυγή) οι Τούρκοι εισέβαλλαν στην Κύπρο!
Οι φασίστες της Φασιστικής Αυγής, οι υμνητές της χούντας των συνταγματαρχών, οι υμνητές της χούντας του Σαμψών, οι υμνητές όλων εκείνων που προκάλεσαν την Τουρκική εισβολή και κατοχή της μισής Κύπρου, είναι αυτοί που παριστάνουν σήμερα τους πατριώτες! Οι πολιτικοί απόγονοι αυτών που έδωσαν την μισή Κύπρο στους Τούρκους, οι πολιτικοί απόγονοι των δοσίλογων της κατοχής, οι πολιτικοί απόγονοι των λακέδων των πασάδων παριστάνουν τους Έλληνες πατριώτες! Δεν είναι ούτε Έλληνες, πολύ περισσότερο δεν είναι πατριώτες!
Σήμερα οι φασίστες της Φασιστική Αυγής κανονικά θα διοργάνωναν παρελάσεις και εορτασμούς για να γιορτάσουν το πραξικόπημα του Σαμψών, αλλά επειδή εκτός από φασίστες είναι και κότες! Έτσι σήμερα οι φασίστες αντί για τους δρόμους ξεχύθηκαν στις παραλίες! Τουλάχιστον ας αλλάξουν τα σύμβολά τους κι ας κάνουν σημαία τους μία κότα στρουμπουλή, φασιστική πουλάδα…

Σ. Σηρούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ