11 Ιουλ 2017

Απαράδεκτη αθώωση του Θεοφίλου!

       

Ακόμα μια απαράδεκτη απόφαση λήφθηκε, η οποία πλήττει βάναυσα την δημοκρατία και τα ταμεία του κράτους. Μετά την απαράδεκτη απόφαση ακύρωσης του διαγωνισμού τηλεοπτικών αδειών, ακυρώθηκε και η πρωτόδικη απόφαση που έριχνε στον Θεοφίλου 25 χρόνια φυλακή με μοναδικό σε βάρος του στοιχείο ένα καπέλο, που δεν υπήρχε στα αρχικά ευρήματα της ληστείας και που πάνω του – σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική – βρέθηκε δικό του DNA.
Η απόφαση αυτή είναι απαράδεκτη χωρίς να εξετάζουμε εάν ήταν αθώος ή όχι ο Θεοφίλου! Μπορεί αυτή η ιστορία των κατηγοριών με βάση το DNA, η οποία δεν μπορεί να πατήσει σε κανένα άλλο στοιχείο, να είναι απαράδεκτη και να πλήττει βάναυσα τα λαϊκά δικαιώματα, αφού μπορεί ο καθένας να βρεθεί στην φυλακή με απροσδιορίστου προελεύσεως στοιχεία, αλλά αφού ο Θεοφίλου συνελήφθη, καταδικάστηκε πρωτοδίκως και έμεινε στη φυλακή για 5 χρόνια, θα έπρεπε να παραμείνει έγκλειστος για πάντα!
Η απόφαση αθώωσης του Θεοφίλου είναι απαράδεκτη γιατί θα αφήσει ακόμα πιο άδεια, τα άδεια ταμεία του κράτους αφού ο Θεοφίλου σίγουρα θα διεκδικήσει σε χρήμα την ταλαιπωρία, τον διασυρμό, τους εξευτελισμούς, τα χαμένα χρόνια, την συκοφαντική δυσφήμιση και όλα όσα υπέστη από τους μηχανισμούς του αστικού κράτους!
Κανονικά πριν την έκδοση αθωωτικής απόφασης για τον Θεοφίλου θα έπρεπε να κάνει δήλωση ο πρωθυπουργός, όπως είχε κάνει και πριν την έκδοση απόφασης για τις τηλεοπτικές άδειες, και να πει ότι αποκλείει το ενδεχόμενο να αθωωθεί ο Θεοφίλου αφού με αυτόν τον τρόπο οι δικαστές θα αδειάσουν τα ταμεία του κράτους, εξαιτίας των αγωγών σε βάρος του κράτους στις οποίες θα προβεί ο Θεοφίλου!
Δυστυχώς ο πρωθυπουργός ολιγώρησε και δεν συνέδραμε το έργο του καλού εισαγγελέα, ο οποίος πρότεινε να καταδικαστεί ο Θεοφίλου όχι μόνο για όσα είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως, αλλά και για όσα είχε αθωωθεί! Ίσως βέβαια ο πρωθυπουργός να φοβήθηκε να παρέμβει στην υπόθεση Θεοφίλου αφού στην περίπτωση της παρέμβασής του για τις τηλεοπτικές άδειες, οι παραινέσεις του προς τους δικαστές, να μην πάρουν απόφαση που να αδειάζει τα ταμεία, δεν έπιασαν τόπο. Έτσι οι δικαστές αθώωσαν τον Θεοφίλου και τώρα η καημενούλα η κυβέρνηση της Αριστεράς θα χρειαστεί να «ξηλωθεί» για να πληρώσει τον άδικο εγκλεισμό του Θεοφίλου!
Κανονικά η κυβέρνηση της Αριστεράς θα πρέπει να επαναφέρει την θανατική ποινή, η οποία θα πρέπει να εφαρμόζεται με συνοπτικές διαδικασίες, ώστε οι διάφοροι Θεοφίλου, Ηριάννες και άλλοι να μην προλαβαίνουν να κάνουν έφεση και να μην υπάρχει ο κίνδυνος να αθωωθούν και να πληρώνει το κράτος αποζημιώσεις για άδικους εγκλεισμούς!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ