16 Αυγ 2017

Η Ευρωπαϊκή Ένωση παρακολουθεί την Ελλάδα να καίγεται!

        


Η Ελλάδα κατακάηκε, τα πυροσβεστικά μέσα μηδαμινά και ασυντήρητα, το ανθρώπινο δυναμικό ελάχιστο, ο Ελληνικός λαός γδαρμένος για να πληρώνονται οι τοκογλύφοι και για να επιδοτούνται οι μονοπωλιακοί όμιλοι και η Ευρωπαϊκή Ένωση παρακολουθεί σφυρίζοντας αδιάφορα την Ελλάδα παραδομένη στις φλόγες!
Η Ελλάδα καίγεται και η Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και οι υπόλοιποι διεθνείς τοκογλυφικοί οργανισμοί, που τάραξαν τον Ελληνικό λαό στα μνημόνια και στους αντιλαϊκούς νόμους, κοιτούν αδιάφορα την καταστροφή. Η Ελλάδα καίγεται και οι «θεσμοί» που γέμισαν την Ελλάδα, βρωμίζοντας την, με τα κλιμάκιά των τεχνοκρατών που συναποφασίζουν με τις Ελληνικές κυβερνήσεις την αφαίμαξη του Ελληνικού λαού δεν λένε τόσες ημέρες να στείλουν έναν πυροσβέστη, ένα όχημα για να μην αφήσουν την Ελλάδα να καταστραφεί.
Ίσως κάποιοι απαντήσουν ότι η Ελληνική κυβέρνηση ζήτησε αργά την συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Η Ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα μπορούσε να ζητήσει εξ’ αρχής βοήθεια εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε σκοπό να την δώσει! Τέτοια πρόθεση δεν υπήρχε. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε σκοπό να αφήσει την Ελλάδα να καεί. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μόνο για ν’ αρπάζει από τον Ελληνικό λαό χωρίς να προσφέρει απολύτως τίποτα.
Οι Τούρκοι αλωνίζουν το Αιγαίο και Ευρωπαϊκή Ένωση και Αμερική κάνουν την παλαβή! Η Ελλάδα φλέγεται και Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ σφυρίζουν κλέφτικα! Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε κόλαση και οι αριστεροί της πλάκας μαζί με τα υπόλοιπα συστημικά κόμματα απειλούν ότι έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα είναι κόλαση! Η Ελλάδα παραδόθηκε στις φλόγες και οι καλοί της σύμμαχοι, που πηγαίνουν κι έρχονται προκειμένου να βάλουν χέρι στην τσέπη του Ελληνικού λαού και στην δημόσια περιουσία, έχουν εξαφανιστεί!
Τι τους θέλει λοιπόν τέτοιους συμμάχους ο Ελληνικός λαός;! Τι θα χάσει εάν στείλει στον αγύριστο όλους αυτούς τους τοκογλύφους που του πίνουν το αίμα και τον παραδίδουν στις πυρές;! Γιατί δεν αποφασίζει στα χέρια του να πάρει τις τύχες του και την εξουσία, έξω από τις συμμαχίες των λύκων που του τρώνε τις σάρκες αφήνοντάς τον μισοπεθαμένο στο έλεος της φωτιάς, της αρρώστιας, στο έλεος του Θεού και της Παναγίας;!

Τάκης Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ