20 Αυγ 2017

Τελικά το Άουσβιτς ήταν κομμουνιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης!

        

Τελικά το Άουσβιτς το έφτιαξαν οι κομμουνιστές και έκλειναν σ’ αυτό αντιφρονούντες! Οι κομμουνιστές επίσης ήταν εκείνοι που ξέκαναν τους Εβραίους στους θαλάμους αερίων! Κομμουνιστικής ιδιοκτησίας ήταν επίσης το Νταχάου κι όλα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που αναφέρονταν ως ναζιστικά για να συκοφαντήσουν τους καλούς Ναζί εκπολιτιστές οι οποίοι ξαμολήθηκαν από την Γερμανία για να εκπολιτίσουν τον κόσμο και να τον γλιτώσουν από την γάγγραινα του κομμουνισμού αλλά αυτός ο αχάριστος κόσμος δεν το εκτίμησε!
Επί πάρα πολλά χρόνια οι κομμουνιστές παραχαράσσουν την ιστορία έτσι όπως το περιγράφει ο ακροδεξιός εκείνος αγωνιστής ο οποίος έχει ως ειδικότητα το σκίσιμο των κομμουνιστικών αφισών και το ξυλοφόρτωμα των κομμουνιστριών! Επί πάρα πολλά χρόνια οι κομμουνιστές για να κρύψουν τα εγκλήματά τους «φόρτωσαν» την ιδιοκτησία των στρατοπέδων συγκέντρωσης στους Ναζί οι οποίοι δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ιεραπόστολοι του πολιτισμού και της απελευθέρωσης από την μάστιγα του κομμουνισμού!
Ευτυχώς η ιδεολογική κυριαρχία των κομμουνιστών πέρασε ανεπιστρεπτί και οι τίμιοι πατριώτες τολμούν να βροντοφωνάξουν την αλήθεια! Τα εγκλήματα στην Καισαριανή, στην Κοκκινιά, στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα, στο Μεσόβουνο, στο Κομμένο, στους Πύργους, στον Κάνδανο δεν τα έκαναν οι Ναζί! Οι κομμουνιστές τα έκαναν!
Σίγουρα πλέον θα βρεθούν πολλοί τίμιοι ακροδεξιοί και θα βροντοφωνάξουν την αλήθεια που φοβόταν τόσα χρόνια να πουν. Μετά τον ξυλοφορτωτή των κομμουνιστριών, ο οποίος ως άνδρας και ως τίμιος ακροδεξιός πατριώτης αφού ξυλοφορτώνει τις κομμουνίστριες σε δημόσια θέα μετά μηνύει  όσους ήταν παρόντες και δεν λένε ότι οι κομμουνίστριες έδειραν αυτόν, μετά λοιπόν από αυτό το απάνθισμα ανδρισμού και παλικαριάς ένας ακόμα ακροδεξιός πατριώτης γίγαντας της διανόησης, αφού πουλάει βιβλία της πλάκας με την οκά τόλμησε να βροντοφωνάξει την αλήθεια! Ο τίμιος λοιπόν αυτός φασίστας με το καλλιτεχνικό και συνθηματικό όνομα «μπουμπούκος» ανήρτησε σχόλιο για τα εγκλήματα των κομμουνιστών έχοντας φωτογραφία από το Άουσβιτς!
Στον απίστευτο αυτό κατήφορο έχουν ακόμα πολλά να δουν τα μάτια μας! Ίσως στον επόμενο τόνο ο πωλητής βιβλίων με την οκά και ο άνδρακλας που δέρνει κομμουνίστριες να γράψουν ότι οι συμμορίες των Ράλληδων, των Μπουραντάδων, των Πουλικών, των Μιχάλαγαδων και των υπολοίπων συνεργατών των Γερμανών, ήταν κομμουνιστικές! Στο τέλος κατά πώς το πάνε θα μας πούνε ότι κι ο Χίτλερ ήταν κομμουνιστής!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ