19 Σεπ 2017

Αστυνομικοί σκοτώνουν φοιτήτρια μέσα στο πανεπιστήμιο

Ακόμη μια δολοφονία από πυρά αστυνομικών αυτή τη φορά στη Τζόρτζια των ΗΠΑ.
Το θύμα, η Σκάουτ Σουλτς ήταν μια φοιτήτρια 21 ετών και το περιστατικό έγινε στον χώρο της Πολυτεχνική Σχολή της Τζόρτζια.
Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, μετά από διαδήλωση της LGBTQ κοινότητας, της οποίας η φοιτήτρια ήταν ενεργή ακτιβίστρια.
Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα η φοιτήτρια εμφανίζεται σε έναν προαύλιο χώρο της σχολής να καλεί δυο αστυνομικούς να την πυροβολήσουν.

 
Πλησιάζει τους αστυνομικούς και ακούγεται ο ένας από αυτούς, να την προειδοποιεί να μείνει ακίνητη και να πετάξει το μαχαίρι.
«Κανείς δεν θέλει να σε βλάψει», λέει ο ένας από τους αστυνομικούς, ενώ η Σουλτς συνεχίζει να περπατά προς το μέρος του. Ο αστυνομικός στη συνέχεια πυροβολεί μία φορά και η νεαρή πέφτει στο έδαφος, κραυγάζοντας από τον πόνο.
Η αστυνομία της Πολυτεχνικής Σχολής ανακοίνωσε επίσημα ότι η «φοιτήτρια συνέχιζε να προχωράει προς τους αξιωματικούς με ένα μαχαίρι. Στη συνέχεια, ο ένας αξιωματικός πυροβόλησε. Η Σουλτς δεν ήταν συνεργάσιμη και δεν συμμορφωνόταν με τις εντολές των αξιωματικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ