23 Οκτ 2017

Κονδύλι για εικόνες στα νοσοκομεία και στα σχολεία θα εγκρίνει η Αριστερά…

        


Στις αμέτρητες εικόνες που είναι τοποθετημένες σε νοσοκομεία και σχολεία, η Αριστερά θα προσθέσει και νέες! Η Αριστερά έχει σκοπό να γεμίσει τους τοίχους των νοσοκομείων και των σχολείων με εικόνες! Γιατί;! Για να καλύψει τις τεράστιες ελλείψεις σε νοσηλευτικό και εκπαιδευτικό προσωπικό! Έτσι αφού είναι λίγοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές, τους ασθενείς θα φροντίζουν οι Άγιοι! Αντίστοιχα στα σχολεία τα παιδιά θα τα μαθαίνουν γράμματα οι Άγιοι αντικαθιστώντας τους δασκάλους και τους καθηγητές που απουσιάζουν!
Καθώς είσαι καθηλωμένος στο νοσοκομείο και τον ρόλο του νοσοκόμου πρέπει να τον παίξει δικός σου άνθρωπος, αφού δεν υπάρχει επαρκές νοσηλευτικό προσωπικό και καθώς σ’ έναν θάλαμο τεσσάρων ασθενών υπάρχουν στοιβαγμένοι και τέσσερις συνοδοί ενώ στο πρώτο αριστερό κράτος λείπουν οι γιατροί αλλά δεν λείπουν οι εικόνες, μόνο τέτοιες σκέψεις σου έρχονται στο μυαλό! Καταλαβαίνεις γιατί έχουν γεμίσει με εικόνες τα νοσοκομεία οι προηγούμενοι και γιατί η Αριστερά σίγουρα θα τις πληθύνει!
Πρώτη φορά Αριστερά και έτσι όπως πάνε τα πράγματα αφενός τα νοσοκομεία και τα σχολεία θα έχουν περισσότερες εικόνες από τις εκκλησίες και αφετέρου θα αρχίσουν ακόμα και οι άθεοι να σταυροκοπιούνται ομαδικά!

Ζήκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ