24 Νοε 2017

Από πού κι ως πού στο όνομα του Ελληνικού λαού η αρπαγή της λαϊκής κατοικίας;!

        


Στο όνομα του Ελληνικού λαού! Έτσι γράφουν οι διαταγές πληρωμής και κατάσχεσης που στέλνουν οι δικαστάδες! Έτσι γράφουν τα δικόγραφα αρπαγής της λαϊκής κατοικίας από τους Συριζαίους απατεώνες που εξελέγησαν για να μην αφήσουν να πέσει κανένα λαϊκό σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και τώρα όρμησαν να αρπάξουν τα σπίτια του κοσμάκη!
Από πού κι ως πού στο όνομα του Ελληνικού λαού δικαστάδες και Συριζαίοι;! Στο όνομα εκείνου του λαού που ψήφισε «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα και το κάνατε σ’ ένα βράδυ «ΝΑΙ» χωρίς ν’ ανοίξει μύτη και χωρίς να βρεθεί ένας δικαστής να αντιδράσει ασκώντας κάποια δίωξη, ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας να αρνηθεί να δεχθεί και να επικυρώσει ένα μνημόνιο που ήταν σε κόντρα της απόφασης του Ελληνικού λαού;!
Από πού κι ως που δικαστάδες και Συριζαίοι στο όνομα του Ελληνικού λαού;! Ο Ελληνικός λαός στις εκλογές του Γενάρη του 2015 και στο δημοψήφισμα του Ιούλη του 2015 ψήφισε να σκιστούν τα μνημόνια με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο! Πότε άλλαξε την απόφασή του για το σκίσιμο των μνημονίων ώστε τον Αύγουστο του 2015 να ψηφιστεί μνημόνιο, όπως ψηφίστηκε από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ και επικυρώθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;! Πού ήταν τότε οι δικαστάδες να στείλουν ένα δικόγραφο, έστω για τα μάτια του κόσμου, στο όνομα του Ελληνικού λαού του οποίου η βούληση καταπατήθηκε με πολιτικό πραξικόπημα;! Από πού κι ως πού τολμούν οι δικαστάδες, οι οποίοι συνέπραξαν, σφυρίζοντας κλέφτικα, ώστε να καταπατηθεί η βούλησή του λαού,  να στέλνουν διαταγές πληρωμής και κατάσχεσης στο όνομα αυτού του λαού;!
Από πού κι ως πού τον Σεπτέμβρη του 2015 «σφραγίστηκε» από τον Ελληνικό λαό το πολιτικό πραξικόπημα της ψήφισης του τρίτου μνημονίου;! Ντε φάκτο αναγνώριση του πραξικοπήματος από τον λαό επειδή τα κόμματα που ψήφισαν το μνημόνιο καταπατώντας τις βουλές του Ελληνικού λαού πήραν πάνω από το 50%;! Και τα ψέματα που έλεγαν για άλλη μια φορά τον Σεπτέμβρη του 2015 τάζοντας αντισταθμιστικά μέτρα κι άλλες τέτοιες αηδιαστικές απάτες;! Είπαν τον Σεπτέμβρη του 2015 στον λαό ότι θα σκίσουν τελικά αυτόν αντί για τα μνημόνια;! Τολμάνε και μιλάνε για τις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 στις οποίες κατάφεραν σπέρνοντας την απογοήτευση και τον φόβο να μειώσουν δραματικά το εκλογικό σώμα αφού ψήφισαν 762.426 ψηφοφόροι λιγότεροι σε σχέση με τον Γενάρη του 2015 και 593.408 ψηφοφόροι λιγότεροι σε σχέση με το δημοψήφισμα!
Να πάψουν οι δικαστάδες να στέλνουν δικόγραφα κατασχέσεων στο όνομα του Ελληνικού λαού! Να τα στέλνουν στο όνομα του Τσίπρα, στο όνομα των τραπεζών, στο όνομα της Μέρκελ, στο όνομα της Λαγκάρντ, αλλά όχι στο όνομα του Ελληνικού λαού γιατί προσβάλουν την μνήμη του Παπαφλέσσα, του Μπελογιάννη, του Άρη, προσβάλουν την μνήμη των υπερασπιστών των Θερμοπυλών, προσβάλουν την μνήμη των υπερασπιστών του Κάστρου του Υμηττού, προσβάλουν την μνήμη όσων προσέφεραν το αίμα τους θυσία στην καθαρότητα των ουρανών!
«Και των αρχαίων κυβερνητών τα έργα πληρώνοντας η Χτίσις θα φρίξει» Γραμματείς, Φαρισαίοι, Δικαστάδες, Συριζαίοι και λοιποί υποκριτές, «ταραχή θα πέσει στον Άδη και το σανίδωμα θα υποχωρήσει από την πίεση την μεγάλη του ήλιου, σημάδι ότι ο καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση. Αλλά πριν, ιδού θα περάσουν γενεές το αλέτρι τους πάνω στη στέρφα γης. Και κρυφά θα μετρήσουν την ανθρώπινη πραμάτεια τους οι Κυβερνήτες, κηρύσσοντας πολέμους.» Όπου θα χορτασθούνε ο Χωροφύλακας, ο Στρατοδίκης και ο Δικαστικός Επιμελητής. «Αφήνοντας το χρυσάφι στους αφανείς, να εισπράξουν αυτοί τον μιστό της ύβρης και του μαρτυρίου. Και μεγάλα πλοία θ’ ανεβάσουν σημαίες, εμβατήρια θα πάρουν τους δρόμους, οι εξώστες να ράνουν με άνθη το Νικητή. Που θα ζει στην οσμή των πτωμάτων. Και του λάκκου σιμά του το στόμα, το σκοτάδι θ’ ανοίγει στα μέτρα του, κράζοντας: εξόριστε Ποιητή, στον αιώνα σου, λέγε, τι βλέπεις;»
Βλέπω τα κεριά να καίνε στο μεγάλο τραπέζι της Αναστάσεως! Βλέπω την Επανάσταση που έρχεται!

Νάβις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ