20 Δεκ 2017

Θρασύτατος και προκλητικότατος ο πρωθυπουργός

        


Για μία ακόμη φορά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε στη Βουλή θρασύτατος και προκλητικότατος κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού. Ο πρωθυπουργός, που με πολιτικό πραξικόπημα σε συνεργασία με την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ ανέτρεψε την απόφαση του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα και ψήφισε τρίτο μνημόνιο, ισχυρίστηκε ότι οδήγησε την χώρα σε εκλογές μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου με όλα τα χαρτιά πάνω στο τραπέζι και ο Ελληνικός λαός του έδωσε την πλειοψηφία!
Ο θρασύτατος και προκλητικότατος πρωθυπουργός για μία ακόμα φορά είπε ψέματα αφού οδήγησε τη χώρα στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 αφού πρώτα διέπραξε το πολιτικό πραξικόπημα! Η απόφαση του δημοψηφίσματος του 2015 δεν ανακλήθηκε ποτέ από τον λαό! Τα παπατζιλίκια του παπατζή πρωθυπουργού ότι ο λαός νομιμοποίησε το πραξικόπημά του είναι ιστορίες για αγρίους όπως ιστορίες για αγρίους ήταν ότι θα έσκιζε τα μνημόνια! Ο πρωτοπόρος του ψέματος μάλιστα ξέχασε να πει χθες στη Βουλή τα προεκλογικά ψέματα που είπε για μία ακόμη φορά τον Σεπτέμβρη του 2015 όταν μιλούσε για αντισταθμιστικά μέτρα και άλλες τέτοιες απατεωνιές!
Ο θρασύτατος και προκλητικότατος πρωθυπουργός, το όργανο των λεφτάδων, ξέχασε επίσης να πει ότι σκορπίζοντας το φόβο και την απογοήτευση κατάφερε να στείλει στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 περίπου 800.000 ψηφοφόρους στην αποχή! Ο πρωθυπουργός που παριστάνει τον αριστερό έστειλε 800.000 ανθρώπους στον καναπέ τους και αυτό το κάνει γαργάρα!
Ο θρασύτατος και προκλητικότατος πρωθυπουργός μπορεί και «κελαηδάει» με αυτόν τον πρόστυχο τρόπο και να προκαλεί τη συνείδηση και τη νοημοσύνη του λαού επειδή το αστικό πολιτικό σύστημα του κάνει πλάτες, επειδή οι δικαστές με τους οποίους δήθεν βρίσκεται σε αντιδικία, τον στήριξαν στο πολιτικό πραξικόπημα του καλοκαιριού του 2015! Ο λαός όμως ότι έγραψε δεν το ξεγράφει! Ο λαός έγραψε ότι ένας απατεώνας, μαζί με τον θίασό του, τον εξαπάτησε και συνεχίζει να τον εξαπατά κάνοντας σπουδαία εκδούλευση στους λεφτάδες! Ο λαός πάνω απ’ όλα έμαθε ότι στην αστική δημοκρατία δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματά του με εκλογές αφού πάντα όταν η βούλησή του είναι αντίθετη με την βούληση των λεφτάδων τα αποτελέσματα των εκλογών θα ανατρέπονται. Ο λαός έμαθε ότι η ψήφος του έχει αξία μόνο όταν αυτή είναι σύμφωνη με τα συμφέροντα των λεφτάδων και των απατεώνων αστών πολιτικών που βρίσκονται στη δούλεψη των λεφτάδων. Ο λαός έμαθε ότι δεν μπορεί να περιμένει τίποτα από κανέναν αυτόκλητο σωτήρα και ότι ο ίδιος πρέπει να πάρει με επανάσταση στα χέρια του την εξουσία!

Νάβις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ