26 Δεκ 2017

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της Χρυσαυγίτικης δράσης στην Χωροφυλακή…

        


Λίγες ημέρες μετά το αποκαλυπτικό ντοκουμέντο για τη δράση θυλάκων της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης στην Χωροφυλακή, ένας αξιωματικός των ΜΑΤ χοροπηδούσε μπροστά στον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ κραυγάζοντας «ποιος είσαι εσύ ρε;»!
Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη συνομιλιών δύο Χρυσαυγιτών μερικές ημέρες μετά την δολοφονία του Φύσσα που δείχνουν ότι χωροφύλακας των ΜΑΤ παρείχε πληροφορίες στους Χρυσαυγίτες για τις κινήσεις των ΜΑΤ στην περιοχή που διεξαγόταν συλλαλητήριο, λίγες ημέρες δηλαδή μετά την αποκάλυψη ότι ΜΑΤατζήδες Χρυσαυγίτες «κάρφωναν» στην εγκληματική ναζιστική συμμορία τις κινήσεις των σχηματισμών της υπηρεσίας τους, χωροφύλακες των ΜΑΤ με πρώτο και καλύτερο τον επικεφαλής αξιωματικό τους προπηλάκισαν τον Κουτσούμπα, τους βουλευτές του ΚΚΕ αλλά και τους αστυνομικούς που συνόδευαν τον Κουτσούμπα.
Τυχαία όλα τα παραπάνω;! Δεν νομίζουμε! Ο αξιωματικός των ΜΑΤ που προπηλάκισε τον Κουτσούμπα σίγουρα γνώριζε τις αποκαλύψεις για τα «κατορθώματα» των Χρυσαυγιτών συναδέλφων του! Παρ’ όλα αυτά προέβη σε μία άθλια επίθεση σε βάρος του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ θέλοντας προφανώς να αναβιώσει τα μαύρα μετεμφυλιακά χρόνια! Ο αξιωματικός των ΜΑΤ όμως δεν δρούσε αυτοβούλως! Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της παρέμβασης της Χρυσής Αυγής μέσα στη Χωροφυλακή, ο αξιωματικός των ΜΑΤ προπηλάκισε τον Κουτσούμπα με εντολές της πρώτης Αριστερής κυβέρνησης!
Προβοκάτσια, προβοκάτσια θα φωνάξουν οι «σύντροφοι» Συριζαίοι! Προβοκάτσια;! Δηλαδή ο αξιωματικός των ΜΑΤ που προπηλάκισε τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ καθώς και οι επικεφαλής του έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και δεν το γνωρίζουμε;! Δηλαδή διατάχθηκε ΕΔΕ για τους προπηλακισμούς και το αγνοούμε;! Δηλαδή έκανε κάτι το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ για να μας δείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση στον Δημήτρη Κουτσούμπα κι εμείς το κρύβουμε;!

Τάκης Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ