19 Ιαν 2018

Η έκτη πρόταση για το όνομα των Σκοπίων την οποία κρατούν κρυφή!

        


Κρυφή κρατούν την έκτη και επικρατέστερη πρόταση του Νίμιτς για το όνομα των Σκοπίων γιατί ξέρουν ότι θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην Ελλάδα. Σκοπιανή κυβέρνηση και Διεθνείς Οργανισμοί προβαίνουν σε μια άνευ προηγουμένου καπηλεία των Ελληνικών συμβόλων και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, η οποία δυστυχώς έχει την ανοχή αν όχι την στήριξη της Ελληνικής κυβέρνησης.
Οι πέντε προτάσεις του Νίμιτς για το όνομα των Σκοπίων που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι Republika Nova Makedonija (Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας), Republika Severna Makedonija (Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας), Republika Gorna Makedonija (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας, Republika Vardarska Makedonija (Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη) και Republika Makedonija (Skopje) [Δημοκρατία της Μακεδονίας (Σκόπια)]. Η σύντομη γραφή των ονομάτων προτείνεται αντιστοίχως να είναι Nova Makedonija, Severna Makedonija, Gorna Makedonija, Vardarska Makedonija και Makedonija (Skopje).
Η έκτη πρόταση του Νίμιτς για το όνομα των Σκοπίων, η οποία αποκρύπτεται και την οποία μόνο εμείς φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας, είναι TAPATUZUR και στα Ελληνικά ΤΑΠΑΤΟΥΖΟΥΡ που είναι η συντομογραφία της σύνθετης ονομασίας «ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΖΟΥΡΑΡΙ»! Ως γνωστόν ο μεγάλος Έλληνας φιλόσοφος ερωτώμενος κάποτε για το όνομα των Σκοπίων και για την δική του πρόταση απάντησε ότι προτείνει τα παπάρια του! Ο Νίμιτς λαμβάνοντας υπ’ όψιν την πρόταση του μεγάλου μας φιλόσοφου συμπεριέλαβε και αυτήν την σύνθετη ονομασία στις προτάσεις, η οποία φαίνεται ότι γίνεται αποδεκτή από τις ηγεσίες Σκοπίων και Ελλάδας!
Η εκχώρηση αυτής της ονομασίας από την Ελληνική κυβέρνηση αποτελεί προδοσία! Δεν γίνεται να εκχωρούνται τα παπάρια του μεγάλου μας φιλόσοφου στα Σκόπια για να τα χρησιμοποιήσουν ως ονομασία. Είναι ύψιστη εθνική ανάγκη να συμπληρωθούν τα αιτήματα του συλλαλητηρίου και εκτός των υπολοίπων οι συγκεντρωμένοι να βροντοφωνάξουν και «κάτω τα χέρια από τα παπάρια του Ζουράρι. Τα παπάρια του Ζουράρι είναι ελληνικά, είναι ελληνική πολιτιστική κληρονομιά»!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ