9 Ιαν 2018

Οι Μαρξιστές ξεπουλάνε την Μακεδονία…

        


Αυτό είπε πριν από λίγο από το πιο επίσημο βήμα αυτού του τόπου ένας αλητάμπουρας ονόματι Κούνελος, ο οποίος κατηγορείται για προστασία σε νυχτερινά κέντρα, για εκβιασμούς, για διακίνηση γυναικών με σκοπό την πορνεία, για σύσταση συμμορίας και άλλα τέτοια ωραία! Οι Μαρξιστές ξεπουλάνε την Μακεδονία, είπε ο απόγονος των συνεργατών των Ναζί, ο νεοναζιστής Κούνελος! Ο Κούνελος με τον όρο «μαρξιστές» αναφέρθηκε στους Συριζαίους, τους πιο χυδαίους και ακραίους εκφραστές του καπιταλισμού, του ίδιου συστήματος που υπηρετεί δηλαδή και ο Κούνελος! Μαρξιστικά χαρακτηριστικά προσέδωσε ο απόγονος των Γερμανοτσολιάδων στους απατεώνες τους Συριζαίους που κορόιδεψαν τον κόσμο και τον μακελεύουν! Μάλιστα ο Κούνελος προσέθεσε ότι οι πολιτικοί πρόγονοι των Συριζαίων προσπάθησαν με τα όπλα να δώσουν την Μακεδονία στη Βουλγαρία, εννοώντας τους ηρωικούς μαχητές του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας με τους οποίους οι απατεώνες οι Συριζαίοι δεν θα μπορούσαν να έχουν καμία σχέση!
Για να μην ξεχνιόμαστε λοιπόν, γιατί ο μαστροπός Κούνελος γύρισε την αλήθεια με το κεφάλι προς τα κάτω, την Μακεδονία στους Βούλγαρους φασίστες προσπάθησαν να την δώσουν οι ταγματασφαλίτες, οι δικοί του δηλαδή πολιτικοί πρόγονοι, και η Μακεδονία παρέμεινε Ελληνική χάρη στις ηρωικές μάχες που έδωσε ο ΕΛΑΣ. Κατόπιν, κατά τον συμμοριτοπόλεμο όπως χαρακτήρισε ο μαστροπός την Αγγλοαμερικανική ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Ελλάδα, την Μακεδονία στους Γιουγκοσλάβους την χάρισαν οι φασίστες, οι δεξιοί και οι κεντρώοι για την εκδούλευση που τους έκανε ο Τίτο να κλείσει τα σύνορα στους ηρωικούς μαχητές του ΔΣΕ! Αμέσως μετά το τέλος της αγγλοαμερικανικής ιμπεριαλιστικής επέμβασης στην Ελλάδα, που έληξε με την ήττα του ΔΣΕ, οι ντόπιοι φασίστες γέμισαν τα Ελληνικά σχολικά βιβλία με χάρτες που ανέφεραν τα Σκόπια ως Μακεδονία! Αυτούς τους χάρτες τους γνώρισαν ακόμα και όσοι πήγαν στο σχολείο τη δεκαετία του 1980!
Αυτοί λοιπόν που χάρισαν την ονομασία της «Μακεδονίας» στον Τίτο ως αντάλλαγμα για την προδοσία του Τίτο σε βάρος των Ελλήνων κομμουνιστών, αυτοί κατηγορούν τους κομμουνιστές ότι ήθελαν να παραδώσουν την Μακεδονία! Φασίστες, μαστροποί, εκβιαστές, συμμορίτες και προδότες που ψάχνουν, εκεί που δεν μπορούν να τους βρουν, ανθρώπους με τα δικά τους χαρακτηριστικά! Κότες κανονικές που ντρέπονται να δηλώσουν νεοναζί και δηλώνουν εθνικιστές! Τι να περιμένεις από αυτούς;!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ