2 Φεβ 2018

Το αν θα πάει η Μπακογιάννη στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία εξαρτάται από τον Ρουβίκωνα!

       


Η Μπακογιάννη δεν θα πάει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία επειδή όπως δήλωσε δεν είναι γραφική και επειδή ως υπουργός Εξωτερικών που χειρίστηκε  το θέμα επί τρία χρόνια, δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει σε συλλαλητήρια για θέματα εξωτερικής πολιτικής, αλλά εάν ξαναβγεί ο Ρουβίκωνας και απειλήσει με αίμα όσους θα πάνε τότε θα πάει κι αυτή στο συλλαλητήριο!
Φοβερή η άποψη της Μπακογιάννη που η συμπεριφορά της απέναντι στο συλλαλητήριο θα κριθεί από τις απειλές του Ρουβίκωνα! Αυτή η κυρία ήταν υπουργός εξωτερικών και λίγο έλλειψε να γίνει και πρωθυπουργός! Ο αδερφός αυτής της κυρίας, που ίσως αύριο γίνει πρωθυπουργός, είναι ακόμα πιο επικίνδυνος από την κυρία Μπακογιάννη αφού η δική του στάση απέναντι σ’ ένα ζήτημα εξωτερικής πολιτικής δεν εξαρτάται μόνο από τις από τις απειλές του Ρουβίκωνα ούτε μόνο από τις βουλές του ΝΑΤΟ, αλλά εξαρτάται επίσης από τη συμμετοχή στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία του Άνθιμου, του Αμβρόσιου και άλλων ιερωμένων και λαϊκών με τις απόψεις των προαναφερθέντων μητροπολιτών!
Δυστυχώς ο Τσίπρας κατάφερε εκτός των άλλων φοβερών και τρομερών που έκανε να ξαναφέρει και το Μητσοτακαίικο στο προσκήνιο!

Σ. Σηρούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ