21 Ιουν 2018

H Μακεδονία είναι Ελληνική, τα τανκς στους δρόμους για να σωθεί!

        

«Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα που έδιωξες τους Βούλγαρους και ελεύθερη είσαι τώρα»! Δεν είναι μακριά η στιγμή που το τραγούδι θα τραγουδιέται με τον παραπάνω τρόπο, όπως άλλωστε τραγουδιόταν για πάρα πολλά χρόνια. «…που έδιωξες τους Βούλγαρους»! Έτσι θα τραγουδούν και πάλι σε λίγο καιρό το παραπάνω τραγούδι ή καινοτομώντας θα τραγουδούν «…που έδιωξες τους Σκοπιανούς κι ελεύθερη είσαι τώρα»!
Η Νατοϊκής και Ευρωενωσιακής κοπής συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ δεν άνοιξε μόνο τον ασκό του Αιόλου των αλυτρωτισμών εκατέρωθεν. Άνοιξε συνάμα τον ασκό του Αιόλου του φασισμού. Θα δούμε το επόμενο διάστημα φασίστες εκτός από το «αλήτες προδότες πολιτικοί η Μακεδονία είναι Ελληνική» που ήδη κραυγάζουν, να κραυγάζουν «λαέ εμπρός να ζήσει ο φασισμός», «αλήτες προδότες πολιτικοί, τη λύση να δώσουν οι στρατιωτικοί», «η Μακεδονία είναι Ελληνική, τα τανκς στους δρόμους για να σωθεί»!
Το επόμενο διάστημα με ευθύνη της κυβέρνησης της αριστεροακροδεξιάς, ο φασισμός θα σηκώσει κεφάλι! Το επόμενο διάστημα θα δούμε στην αρχή μικρές διαδηλώσεις και κατόπιν μεγαλύτερες να ζητούν την παρέμβαση του στρατού και το στήσιμο κρεμάλων! Στις συγκεντρώσεις αυτές ο Μπαρμπαρούσης, που αφέθηκε ελεύθερος, θα δίνει ρεσιτάλ πατριδοκαπηλίας! Αλλά για όσα θα γίνουν δεν θα είναι υπεύθυνοι ο Μπαρμπαρούσης, ο Κασιδιάρης και η Χρυσή Αυγή, όπως δεν είναι υπεύθυνοι για όσα συνέβησαν μέχρι τώρα! Για όσα θα γίνουν θα είναι υπεύθυνοι αυτοί που εξέθρεψαν τους φασίστες στις πλατείες, που τους ανέχονται ακόμα, που κάνουν βόλτες μαζί τους στο Αιγαίο, που παραβρίσκονται μαζί τους σε επίσημες τελετές και εθνικές γιορτές, που έχουν διαιωνίσει τη δίκη της Χρυσής Αυγής!

Χαρίδημος Πένσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ