31 Ιουλ 2018

Έλληνες οι 4 που πιάστηκαν στα πράσα να κάνουν πλιάτσικο στα καμμένα – Οι 3 ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής



Για να τελειώνει κάπου το “παραμύθι” και η “φημολογία” ότι όσοι συνελήφθησαν για πλιάτσικο στα καμμένα σπίτια στο Μάτι ήταν ξένοι, μετανάστες, Ρομά, αλλόθρησκοι και ό,τι άλλο, ήταν Έλληνες, νεαροί Έλληνες  ηλικίας 22,  25  και 26 ετών.
Συγκεκριμένα,η είδηση που έγινε γνωστή την Τρίτη αναφέρει ότι “τέσσερα άτομα συνελήφθησαν περίπου στις 23:00 στην περιοχή του Νέου Βουτζά, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς, δύο ηλικίας 22 και 25 ετών και δύο 26χρονους, κατοίκους Μαραθώνα και Νέας Μάκρης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το σπίτι, στην οδό Παραδείσου 2, δεν είχε πληγεί από την πυρκαγιά. Οι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς να εξέρχονται από το εσωτερικό του κρατώντας ηλεκτρικές συσκευές, ωστόσο, αντιλαμβανόμενοι την παρουσία των αστυνομικών, τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί παρέμειναν στο σημείο, όπου οι δράστες είχαν αφήσει τις δύο μοτοσυκλέτες τους και όταν επέστρεψαν, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μαραθώνα. Εκεί, οι συλληφθέντες αρνήθηκαν τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι ήταν εθελοντές, εκδοχή που διαψεύτηκε από τα αντικείμενα αξίας που είχαν στην κατοχή τους”. (Πηγή: kathimerini.gr)
Τις επόμενες ημέρες κυκλοφόρησαν και στα social media πληροφορίες, σύμφωνα και με χρήστες που διαμένουν στις συγκεκριμένες περιοχές, ότι ορισμένοι από τους συλληφθέντες είναι μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ σύμφωνα με την “Κίνηση απελάστε τον ρατσισμό” 3 έχουν σχέση με τη Χρυσή Αυγή και μάλιστα ο ένας έχει στενή συγγενική σχέση με οργανωτή της Χρυσής Αυγής Μαραθώνα”…(που ήρθε και “έδεσε” με τις φωτογραφίες από τις δηλώσεις Λαγού μπροστά σε σπίτι που καιγόταν και του Κασιδιάρη να “μάχεται τις φλόγες” με πρώτο πλάνο το τατουάζ σβάστικα…)
Όποιος και να είχε κάνει την πράξη αυτή είναι καταδικαστέα, το να προσπαθεί δηλαδή να βγάλει κέρδος από τον πόνο και την απώλεια των συνανθρώπων και συμπολιτών του. Το να προσπαθούν ωστόσο κάποιοι να ξεδιπλώσουν το μίσος και να αφήσουν ελεύθερο το φασίστα που κρύβουν μέσα τους, “υπενθυμίζοντας” εντελώς “αθώα” ότι σε άλλα μέρη του κόσμου “πυροβολούν” τους πλιατσικολόγους ή διακηρύσσοντας ως “πανανθρώπινο αξίωμα” ότι “έτσι κάνουν οι Ρομά” είναι εξίσου εμετικό…ακόμα περισσότερο όταν διαψεύδονται από την είδηση.
ΥΓ: Σήμερα το επιβεβαίωσε ο βρετανικός Independent (αφού ούτε η Αστυνομία φαίνεται να έχει βγάλει κάποια σχετική ανακοίνωση ούτε κάποιο από τα μεγάλα ΜΜΕ έγραψε κάτι σχετικό…)
“Η Χρυσή Αυγή προσπάθησε να ενδυθεί “μεσσιανική” δόξα. Μέλη της φορώντας μπλούζες του κόμματος εμφανίστηκαν μέσα στις φλόγες αλλά μόνο για το χρονικό διάστημα που ο βουλευτής του κόμματός του έδινε συνέντευξη. Αυτός ισχυρίστηκε ότι αναπλήρωναν το κενό της κυβέρνησης η οποία κατά τις δηλώσεις του είχε εξαφανιστεί. Ο πραγματικός χαρακτήρας της ελληνικής ακροδεξιάς ήταν εμφανής αλλού. Τρία μέλη της συνελήφθησαν για λεηλασία κατοικιών των πυρόπληκτων ενώ άλλη ομάδα φασιστών επιτέθηκε σε μετανάστες στη Θεσσαλονίκη. Όμως οι πραγματικοί ήρωες δεν ενδιαφέρονταν να εμφανιστούν στην τηλεόραση” γράφει η βρετανική εφημερίδα αναφερόμενη στη συνεισφορά των πολιτών -μεταξύ των οποίων φυλακισμένοι-, Ρομά και μετανάστες που βοήθησαν παντοιοτρόπως, στους οποίους η Χρυσή Αυγή στρέφει το δηλητήριό της. (από το amna.gr)

Μιχαλάκης ο Τζάκσον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ