11 Ιουλ 2018

Γκεμπελίστικη προβοκάτσια κατά του Θ. Παφίλη από την υπουργό εργοδοσίας

  

υπουργός εργοδοσίας αχτιόγλου
Με μια φτηνή προβοκάτσια φασιστικής έμπνευσης προσπάθησε να ξεφύγει η  αχτσιόγλου, κατά τη χτεσινή συνεδρίαση στη Βουλή, από την κριτική του βουλευτή του ΚΚΕ Θ. Παφίλη.
Ο Θ. Παφίλης σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής - σύμφωνα με το ρεπορτάζ του 902:
Για τα «μέτρα» για την αδήλωτη εργασία, σημείωσε ότι πάλι βγαίνουν κερδισμένοι οι εργοδότες, ενώ για αυτό που λέει η κυβέρνηση ότι θα είναι κίνητρο για τους εργαζόμενους να κάνουν καταγγελίες στην Επιθεώρηση Εργασίας, τόνισε ότι «είναι και ειρωνικό σε όσους ζούμε σε αυτήν την κοινωνία», γιατί «από τη στιγμή που θα καταγγείλει στην Επιθεώρηση Εργασίας, χαιρέτα μου τον πλάτανο, δεν ξαναπιάνει δουλειά, όχι μόνο σε αυτήν την επιχείρηση, αλλά μπαίνει στην “μπλακ λιστ” σε ολόκληρο τον κλάδο, γιατί ξέρετε πως λειτουργούν».
Την γκεμπελίστικης έμπνευσης διαστρέβλωση στην οποία προχώρησε η υπουργός της εργοδοσίας αχ...τσιόλι, μπορείτε να την δείτε συμπυκνωμένη στο ρεπορτάζ του "Left.gr" - Μονταζιέρα του Σύριζα - που πήρε την ίδια γραμμή και την αναμάσησε.


Από τη στιγμή που ο εργαζόμενος θα καταγγείλει στην Επιθεώρηση Εργασίας δεν πιάνει δουλεία, μπαίνει σε black list σε ολόκληρο τον κλάδο, ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας.
Το κόμμα του… λαού τρομοκρατεί τους εργαζόμενους να μην καταγγέλλουν και να μη διεκδικούν τα δικαιώματά τους;


Η προβοκάτσια ήταν φτηνή, γελοία και ύπουλη, για να περάσει χωρίς απάντηση από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, που ξεσκέπασε το τέχνασμα και βάφτισε την αχτσιόγλου “Υπουργό Εργοδοσίας”, σημειώνοντας μεταξύ άλλων.
Η προβοκάτσια που είναι; Τι λέει η κυρία υπουργός; Ότι το κόμμα της εργατικής τάξης καλεί τους εργαζόμενους να μην πάνε στην Επιθεώρηση Εργασίας. Καλά, σοβαρολογείτε; Γι’ αυτό λέω, που ζείτε; Δεν ξέρετε τη μάχη που δίνουν οι δικοί μας συνδικαλιστές για να πάει η Επιθεώρηση Εργασίας, όταν είναι στημένη και ειδοποιημένη η εργοδοσία πολλές φορές, όταν πάνε στα δικαστήρια; Δεν ξέρετε πόσοι κομμουνιστές και άλλοι ριζοσπάστες, όχι μόνο κομμουνιστές, έχουν απολυθεί ακριβώς επειδή καταφύγανε σ’ αυτά; Δεν τα ξέρετε αυτά; Αντί, δηλαδή, να καταγγείλετε τους εργοδότες που ασκούν τρομοκρατία, λέτε ότι εμείς “καλούμε”, που σκιζόμαστε κυριολεκτικά και το πληρώνουν όσους ανακαλύπτουν, τους διώχνουν την άλλη μέρα, μέσα στα εργοστάσια; Δεν τα ξέρετε αυτά; Αυτό δεν είναι υπουργός εργασίας. Με συγχωρείτε, είναι υπουργός Εργοδοσίας και πολύ περισσότερο να διαστρεβλώνετε αυτά που λέμε.
 Η γκεμπελίστικη τακτική και νοοτροπία των συριζαίων ανταγωνίζεται επάξια τα χρυσάβγουλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ