9 Νοε 2018

ΠΑΜΕ: “Και στου βοδιού το κέρατο να κρυφτούν, θα βρουν μπροστά τους τους εργαζόμενους…”

Το ‘να χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το σύστημα.
Ή αλλιώς, μπάτσοι, εργατοπατέρες, δικαστικοί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί…
Οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ συναντιούνται με την πολιτική ηγεσία της αστυνομίας και την καλούν να τους προστατέψει και να εγγυηθεί με τις δυνάμεις της τη νοθεία τους και την απεργοσπαστική τους τακτική. Τα ίδια αφεντικά έχουν εξάλλου, την ίδια τάξη υπηρετούν, γιατί να μην έρθουν μεταξύ τους σε συνεννόηση;
Η ΓΣΕΕ ζητάει υψηλή προστασία από… “τραμπούκικες ενέργειες” και τα μεταφερόμενα στελέχη του ΠΑΜΕ στα οποία έχουν ασκηθεί διώξεις σε μια σειρά πόλεις και περιπτώσεις Εργατικών Κέντρων.
Το μακρύ χέρι του κράτους και της εργοδοσίας πρέπει να τιμήσει κι αυτό τη δική του επέτειο, τις πιο άθλιες πρακτικές από τις εποχές της μαύρης αντίδρασης, την αγαστή συνεργασία εργατοπατέρων και των κρατικών μηχανισμών καταστολής. Νιώθει μάλιστα τόσο περήφανο για αυτή τη συνάντηση, που δε νιώθει την ανάγκη να τηρήσει καν τα προσχήματα, για αυτό και προβάλλει ξεδιάντροπα στην ιστοσελίδα της με ανακοίνωση αυτό το “ευχάριστο γεγονός”.
Όσες φορές και να το επαναλάβει κανείς, όσες διαφορετικές διατυπώσεις κι αν χρησιμοποιήσει, η ουσία είναι μία: οι εργατοπατέρες από τη γραφειοκρατική ηγεσία της ΓΣΕΕ συναντούνται με το Υπουργείο στο οποίο υπάγεται η αστυνομία, ζητώντας την άμεση παρέμβασή του για να διασφαλιστεί ότι η ασυδοσία τους θα συνεχιστεί απρόσκοπτα, χωρίς ενοχλητικές αντιδράσεις.
Όπως σημειώνει όμως και το ΠΑΜΕ, σχολιάζοντας τη συνάντηση αυτή:
Και στου βοδιού το κέρατο να κρυφτούν, θα βρουν μπροστά τους τους εργαζόμενους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ