28 Δεκ 2018

Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες που στηρίζει το Κόμμα στις επερχόμενες εκλογές



Τους επικεφαλής των ψηφοδελτίων που στηρίζει το ΚΚΕ για τις 13 Περιφέρειες στις εκλογές του Μάη έδωσε χτες στη δημοσιότητα το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του Κόμματος.
Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι του ΚΚΕ ανά Περιφέρεια είναι οι εξής:
ΑΤΤΙΚΗ
Πρωτούλης Γιάννης: 41 χρόνων, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής από το 2014.
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Αβραμόπουλος Σωτήρης: 37 χρόνων, κατοικεί στη Θεσσαλονίκη, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του αντίστοιχου τμήματος της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Τσιαπλές Τάσος: 56 χρόνων. Γεννήθηκε στους Γόννους Λάρισας και κατοικεί στη Λάρισα. Περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ.
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Καραθανασόπουλος Νίκος: 55 χρόνων. Οικονομολόγος, βουλευτής Αχαΐας από το 2007 και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος.
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γόντικας Νίκος: 62 χρόνων. Εφοριακός, περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου από το 2011.
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Χαστάς Θανάσης: 32 χρόνων. Κατάγεται από τον Πόρο Γρεβενών και διαμένει στην Κοζάνη. Απόφοιτος του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, δημοτικός σύμβουλος Γρεβενών από το 2014 με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Μπασδέκης Κώστας: 53 χρόνων. Γεωπόνος. Δημοτικός σύμβουλος Λαμίας από το 2003 έως και το 2014.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ
Παπατολίδης Δημήτρης: 42 χρόνων. Κατάγεται από τη Δράμα και κατοικεί στην Καβάλα. Υπήρξε μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.
ΗΠΕΙΡΟΣ
Πρέντζας Γιώργος: 42 χρόνων. Γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε και κατοικεί στα Ιωάννινα. Νοσηλευτής και υποψήφιος διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων.
ΚΡΗΤΗ
Συντυχάκης Μανώλης: 51 χρόνων. Κοινωνιολόγος. Γεννήθηκε και κατοικεί στο Ηράκλειο Κρήτης. Βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ.
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
Μπαλού Αλεξάνδρα: 57 χρόνων. Τραπεζοϋπάλληλος. Γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Περιφερειακός σύμβουλος Αττικής.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τάσσος Σταύρος: 70 χρόνων. Σεισμολόγος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη. Βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ, πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).
ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
Ντουνιαδάκης Γιάννης: 64 χρόνων. Υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ε.α. Μέλος της Κίνησης για την Εθνική Αμυνα (ΚΕΘΑ) και της «Ανεξάρτητης Ενωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων» (ΑΝΕΑΕΔ).
  • Αναλυτική παρουσίαση των βιογραφικών των υποψήφιων περιφερειαρχών θα δημοσιευθεί στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ