25 Μαρ 2019

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΔ…ΜΑΧΙΕΣ


Η εικόνα των υποψηφίων και των στελεχών της ΝΔ, να «φαγώνονται» μπροστά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι χρήσιμη για την εξαγωγή πολλών συμπερασμάτων.
Η μάχη των υποψηφίων Δημάρχων για το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, της κ. Υδραίου και του κ. Τρεπεκλή, για το χρίσμα της ΝΔ, όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, δεν οφείλεται στη μεγάλη αγάπη τους για την Κέρκυρα!! Αποδεικνύει  ξεκάθαρα αυτό που επιχειρούν τόσο καιρό να κρύψουν, ότι ενώ προσπαθούν να επικεντρώσουν στα πρόσωπα, στους νέους, φρέσκους και άφθαρτους ή στους παλιούς και έμπειρους, επί της ουσίας είναι οι δύο διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος, της ίδιας πολιτικής.
Η ΝΔ είχε εκλέξει τους επίσημους εκλεκτούς της στις θέσεις του Δημάρχου Κέρκυρας και του Περιφερειάρχη των Ιονίων Νήσων στην προηγούμενη θητεία και παλιότερα στη Νομαρχία. Τα αποτελέσματα της πολιτικής τους είναι γνωστά. Έστρωσαν το δρόμο που συνέχισαν επάξια οι εκλεκτοί του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι τους συμφωνούν και υπηρετούν μια Τοπική Διοίκηση εργαλείο υλοποίησης των κεντρικών αντιλαϊκών πολιτικών σε τοπικό επίπεδο, ενός νέου φορομπηχτικού μηχανισμού.
Ας μην τους επιτρέψουμε να μας ξεγελάσουν με τις ψευτοδιαφωνίες τους. Εκπροσωπούν και θα υλοποιήσουν την ίδια πολιτική που θα προωθεί την ανάπτυξη του τόπου μας όχι προς όφελος των πολλών αλλά προς όφελος των λίγων. Έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποτύχει όσον αφορά την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών.
Απάντηση σε όλους αυτούς είναι η ενίσχυση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», του ψηφοδελτίου που στηρίζει το ΚΚΕ.
  24/03/2019
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ