14 Μαρ 2019

“Έξω οι φασίστες από τη γειτονιά μας” – Συνθήματα στα γραφεία του ΚΚΕ στην Κυψέλη από τα αποβράσματα του Χίτλερ


«Έξω οι φασίστες από τη γειτονιά μας», επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι Κομματικές Οργανώσεις Κυψέλης του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ καταγγέλλοντας πως «το τελευταίο διάστημα κάποια φασιστοειδή φαίνεται να έχουν βγει από τις τρύπες τους και σαν τους ποντικούς μέσα στο σκοτάδι επιδίδονται σε θρασύδειλες ενέργειες, όπως το να γράφουν εμετικά συνθήματα έξω από τα γραφεία του ΚΚΕ στην Κυψέλη».
Στην ανακοίνωσή τους οι Κομματικές Οργανώσεις αναφέρουν επίσης:
«Η περίοδος, την οποία επέλεξαν, δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για μια περίοδο, όπου το ΚΚΕ πραγματοποιεί ένα τεράστιο πολιτικό άνοιγμα μπροστά και στην τριπλή εκλογική μάχη. Συζητάει με την πλειοψηφία των εργαζομένων, των ανέργων, των επαγγελματιών, των μεταναστών τις θέσεις του για να δυναμώσει η κοινή πάλη για τις σύγχρονες ανάγκες μας. Είναι η περίοδος που εκφράζεται συμπόρευση με το ΚΚΕ από λαϊκό κόσμο.
Τέτοιου είδους ενέργειες δεν έχουν στόχο αποκλειστικά το ΚΚΕ. Έχουν στόχο το ίδιο το εργατικό κίνημα, τον άνεργο, τον μετανάστη. Επιτίθενται στο ΚΚΕ, γιατί είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να αντιμετωπίσει τον φασισμό, τον εθνικισμό, να βάλει φρένο στη ΧΑ, γιατί αντιπαλεύει και το σύστημα που την γεννά, τον καπιταλισμό.
Απάντηση στον εθνικισμό και τον φασισμό δεν μπορεί να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με τα ψευτοπροοδευτικά του μέτωπα. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκυβερνήσει για 4 χρόνια με την ακροδεξιά, κρατάει τη δίκη της ΧΑ για 4 χρόνια με γελοίες δικαιολογίες, γιατί με την αλλαγή του ποινικού κώδικα ρίχνει τη ΧΑ στα μαλακά. Απάντηση δεν μπορούν να δώσουν ούτε και οι ΝΔ – ΚΙΝΑΛ που βαδίζουν από κοινού με την κυβέρνηση τον δρόμο της ΕΕ και υλοποιούν την απάνθρωπη πολιτική της για το μεταναστευτικό.
Οι κομμουνιστές της Κυψέλης με τη δράση μας στη γειτονιά, στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, θα δυναμώσουμε την πάλη μας για τις σύγχρονες ανάγκες του λαού και της νεολαίας κόντρα σε όσους μας τα στερούν. Οι φασίστες, ως γνήσια μαντρόσκυλα του συστήματος, θα μας βρίσκουν απέναντί τους, μέχρι να γυρίσουν εκεί που τους αρμόζει…σαν τα σκουλήκια μέσα στις τρύπες τους».
Από 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ