Ενόχλησε σφόδρα η πρόσφατη δράση των ταξικών σωματείων και των ομοσπονδιών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ στην Καλαμάτα. Πέραν των εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ, του συμβιβασμένου εργοδοτικού συνδικαλισμού και φυσικά των αφεντικών, ενοχλήθηκαν και τα… μαντρόσκυλα των τελευταίων, οι εγκληματίες χρυσαυγίτες. 
Αποτελώντας τη φωνή των εργοδοτών, τα αποβράσματα της ναζιστικής συμμορίας βγήκαν και πάλι «παγανιά» στο διαδίκτυο, βάλλοντας κατά του ΠΑΜΕ και του ταξικού κινήματος. Είναι λογικό, βέβαια, καθώς τα φασισταριά βγάζουν φλύκταινες και μόνο στο άκουσμα για εργατικές διεκδικήσεις και ταξικό κίνημα. 
Έτσι, σε άπταιστα χρυσαυγίτικα, τα φασιστοσάιτ τους έγραψαν – και πάλι – για… «τραμπούκικες παρεμβάσεις των μισθοφόρων του ΠΑΜΕ» και «ραβδούχους του ΚΚΕ». Παλιά μου τέχνη κόσκινο το γλείψιμο της ναζιστικής Χρυσής Αυγής στα αφεντικά-εργοδότες. Ουδείς εκπλήσσεται απ’ αυτό.
Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι οι φασίστες χρυσαυγίτες, ψαρεύοντας στα θολά νερά της ακροδεξιάς ανοησίας και του αντικομμουνισμού, επιχειρούν και πάλι να ταυτίσουν το ΚΚΕ με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Γράφουν μάλιστα – οι κουτοπόνηροι απόγονοι του Χίτλερ- πως ο ΣΥΡΙΖΑ… «συγκυβερνά ατύπως με τα συντρόφια του ΚΚΕ». Αυτά γράφουν οι ναζιστικές ορντινάτσες του κεφαλαίου. 
Εμείς να θυμίσουμε ότι ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής που έβγαιναν φωτογραφίες αλά μπρατσέτα στο Καστελόριζο, όπως επίσης και ότι η πρόσφατη τροποποίηση του ποινικού κώδικα (αρ. 187) από την κυβέρνηση που προβλέπει μειωμένο πλαίσιο ποινής για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης ευνοεί αντικειμενικά τους υπόδικους φασίστες της χρυσαυγίτικης συμμορίας, που έρχεται να προστεθεί στην ήδη μεγάλη καθυστέρηση της δίκης τους. Διόλου τυχαία, βέβαια, τα χιτλεροειδή της Χρυσής Αυγής που… «βγαίνουν στα κεραμίδια» για το όνομα της Μακεδονίας, παριστάνοντας τους τζάμπα «πατριώτες», δεν έχουν ψελλίσει ούτε κουβέντα για τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, αβαντάροντας στη Βουλή μια σειρά νομοσχέδια υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου.
Όσο για τα γαυγίσματα τους με αφορμή τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, ας κοιμούνται ήσυχα τα χρυσαυγίτικα μαντρόσκυλα. Η κυβέρνηση και τα αφεντικά τους, το μεγάλο κεφάλαιο (μεγαλοβιομήχανοι, μεγαλέμποροι, εφοπλιστές κλπ), όλο και με κάποιο «κοκαλάκι» θα τα ανταμείψουν.