1 Απρ 2019

O Σάκης Τόλης των Rotting Christ στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Σε λίγες ώρες γίνεται η παρουσίαση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ στο Νοvotel και ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν διαρρεύσει, κάποια προκαλώντας έντονες συζητήσεις, όπως αυτά της Σεμίνας Διγενή και του Γιώργου Πομάσκι. Τίποτα όμως δε συγκρίνεται με το όνομα που διασφάλισε σε αποκλειστικότητα η Κατιούσα.
Πρόκειται για το Σάκη Τόλη, κιθαρίστα και τραγουδιστή των Rotting Christ, του συγκροτήματος που βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας με αφορμή τις περιπέτειες της αρχικά προγραμματισμένης συναυλίας τους στην Πάτρα πριν λίγες βδομάδες. Στη διάρκεια της συνάντησης του συγκροτήματος και της υπεύθυνης εταιρείας με τον Κώστα Πελετίδη, ώστε να οριστεί νέα ημερομηνία για τη συναυλία, ανταλλάχθηκαν απόψεις και διαπιστώθηκαν ευρύτερες συμφωνίες και στρατηγικές συγκλίσεις. Για το λόγο αυτό, αλλά και για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που με αφορμή τη συναυλία προσπάθησαν να δημιουργήσουν ροζ σκοταδιστικοί αντικομμουνιστικοί κύκλοι, ο Σάκης Τόλης αποδέχθηκε την πρόταση να μπει στο ψηφοδέλτιο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη σημερινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου αναμένεται να πλαισιώσει το ίδιο το συγκρότημα, παρουσιάζοντας μια black metal διασκευή της Διεθνούς, δίνοντας έτσι και μια πρόγευση για την πολυαναμενόμενη παρουσία των Rotting Christ στο κεντρικό φεστιβάλ της ΚΝΕ το Σεπτέμβρη στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ