16 Μαΐ 2019

Καταγγελία Τ.Ε. Κέρκυρας του ΚΚΕΗ FRAPORT απαγόρευσε πολιτική περιοδεία του ΚΚΕ

fraportΗ Διεύθυνση της εταιρείας Fraport στην οποία έχει δοθεί και το αεροδρόμιο της Κέρκυρας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απαγόρευσε στις 16/5/2019 σε κλιμάκιο του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης την είσοδο στο Αεροδρόμιο για προγραμματισμένη ομιλία-συζήτηση στον πυροσβεστικό σταθμό του Αεροδρομίου.
Επικαλέστηκαν εντολή της κεντρικής διεύθυνσης της εταιρείας με τη φαιδρή δικαιολογία να μην αναμειχθεί η εταιρεία στον προεκλογικό αγώνα. Πρόκειται για μια βαθειά αντιδημοκρατική ενέργεια για την οποία είναι υπεύθυνη η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Σημειωτέων ότι στο Αεροδρόμιο εργάζονται πάνω από 550 εργατοϋπάλληλοι στους οποίους απαγορεύεται να συζητήσουν με το ΚΚΕ και τους υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γερμανική Εταιρεία απαγόρευσε τη συζήτηση σε Δημόσια Υπηρεσία που είναι το Πυροσβεστικό Σώμα. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι οι εργασιακοί  χώροι είναι εργασιακά γκέτο στους οποίους προσπαθούν να επιβάλλουν σιωπή νεκροταφείου.
Η πολυεθνική Fraport στηρίζει από θέση αρχής τα αστικά κόμματα γιατί αυτά εξυπηρετούν τα συμφέροντά της. Το ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο συνεργάστηκε μια χαρά για την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων, τη ΝΔ και τους υπόλοιπους που συμφωνούν με την ίδια πολιτική. Την πολιτική του ΚΚΕ είναι που αντιστρατεύεται και επιχειρεί να βάλει εμπόδια στην επαφή μας και τη συζήτηση με τους εργαζόμενους.

Δε θα τους περάσει!

Καλούμε τους εργαζομένους, τα σωματεία τους, τη νεολαία, τα λαϊκά στρώματα να καταδικάσουν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων και των συνδυασμών. Αυτοί που πανηγυρίζουν για την Fraport και την εκμετάλλευση του αεροδρομίου από αυτήν τι έχουν να πουν για όλα αυτά; Καλούμε τον λαό να ενισχύσει αποφασιστικά το ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές, τη Λαϊκή Συσπείρωση στους Δήμους και την Περιφέρεια.

Κέρκυρα 16/5/2019 – Γραφείο Τύπου Τομεακής  Επιτροπής Κέρκυρας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

“Τα βρικολακιασμένα μορμολύκεια” και “οι αμοιβάδες του Περισσού” – Ο θερμός Αύγουστος της ΕΣΣΔ το ’91 και η επίθεση του αστικού τύπου στο ΚΚΕ

Κατιούσα Συμπληρώθηκαν χθες 28 χρόνια από το αποτυχημένο κίνημα της λεγόμενης Κρατικής Επιτροπής...

TOP READ