11 Ιουν 2019

Δύο μνημονιακές τσόντες δεν κατέρχονται στις βουλευτικές εκλογές

         

10-06-2019


Δύο μνημονιακές τσόντες, δύο άθλια κόμματα που πήραν μέρος στο πολιτικό πραξικόπημα του Δεκαπενταύγουστου του 2015 όταν κόντρα στην απόφαση του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο, δύο κόμματα που εμφανίστηκαν ως σωτήρες του Ελληνικού λαού, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το Ποτάμι έπαψαν να υπάρχουν πριν προλάβουν να συμπληρώσουν 7 χρόνια ύπαρξης. Αυτές οι άθλιες τσόντες δημιουργήθηκαν για να πάρουν τις ψήφους των αγανακτισμένων από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία και να πάνε να τις καταθέσουν ακριβώς εκεί που τις κατέθεσαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.
Μαζί με τις άθλιες τσόντες των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του Ποταμιού έπαψε να υπάρχει και η άθλια τσόντα του Λαφαζάνη η οποία δεν ψήφισε το μνημόνιο, αλλά άνοιξε τη Βουλή για να ψηφιστεί το μνημόνιο και στήριξε την κυβέρνηση που ψήφισε το μνημόνιο. Αυτές οι άθλιες τσόντες – κόμματα δημιουργήθηκαν για να κοροϊδέψουν τον κόσμο, γι’ αυτό ο κόσμος στις προσεχείς εκλογές δεν πρέπει να επιλέξει κόμματα τσόντες όπως αυτά της Κωνσταντοπούλου, του Βελόπουλου, του Κασιδιάρη, του Λεβέντη και άλλα παρόμοια, γιατί κι αυτά τον ίδιο ρόλο με τους Καμμένους, τους Θεοδωράκηδες και τους Λαφαζάνηδες παίζουν. Αυτά τα κόμματα τσόντες ο λαός πρέπει να τα στείλει να κάνουν παρέα, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, με τα κόμματα του Καμμένου, του Θεοδωράκη και του Λαφαζάνη.
Μαζί με αυτά όμως τα κόμματα – τσόντες ο λαός πρέπει να στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ που καταπάτησαν βάναυσα την απόφασή του στο δημοψήφισμα και με πολιτικό πραξικόπημα ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο. Ο δρόμος για τον Ελληνικό λαό είναι ένας κι αυτός είναι η συμπαράταξη με τις ταξικές δυνάμεις με τους αγωνιστές που βρέθηκαν και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να μην περάσει η βαρβαρότητα.
Ποστ
ΥΓ. Το κόμμα – τσόντα του Λεβέντη ήδη βρίσκεται στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αλλά ο Λεβέντης ακόμα δεν το έχει καταλάβει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ