17 Ιουλ 2019

Ελληνοτουρκικά Σώβρακα και Φανέλες


Κατά τα άλλα, ο Ερντογάν «Τρυπάει»!
Εκεί στα κανάλια, 3 μέρες συζητούν τα… ηχηρά χαστούκια της ΕΕ στην Τουρκία! Χαστούκια που το κόστος τους, είπαν οι Τούρκοι, είναι μικρότερο από το μπάτζετ της… Φενέρ Μπαχτσέ!

Κι όταν κατάλαβαν ότι όλος ο κόσμος χλευάζει, άρχισαν τις γυροβολιές ότι «έτσι, κλιμακωτά το πάει η ΕΕ» και ότι τα επόμενα μέτρα της θα είναι πολύ δυνατά και θα τραντάξουν την Τουρκία!
Αφού είδαν ότι και αυτό δεν πιάνει (45 χρόνια η ΕΕ ρίχνει… χαστούκια για την κατοχή της Β. Κύπρου…) άρχισαν να αναζητούν νέο σωτήρα που θα ρίξει χαστούκια στην Τουρκία. Και βρήκαν τον… Τράμπ!!!
Και πάνω που περίμεναν από αυτόν λόγια σκληρά και κυρώσεις σοκ, τον ακούν να μασάει τα λόγια του και να πετάει στην μπάλα στην εξέδρα, ότι δήθεν για όλα τα κακά φταίει ο... Ομπάμα που δεν πούλησε τους Πάτριοτ στους Τούρκους και τους έστρεψε να αγοράσουν από τη Ρωσία τους S-400!
Απογοήτευση στους προσκυνητές του ιμπεριαλισμού που έδωσαν βάσεις… «σώβρακα και φανέλες» για μια σφαλιάρα στην Τουρκία και κοντεύουν να τη φάνε οι ίδιοι.
Όμως έχουν μια ακόμη ελπίδα - ευκαιρία. Να απαιτήσουν να επιβληθούν σκληρές κυρώσεις στη... Ρωσία γιατί πουλάει τους S-400 στην Τουρκία! Αυτό μάλιστα, είναι μέτρο που όλοι μαζί παρέα και αντάμα μπορούν να συμφωνήσουν. Μέχρι και ο βουλευτής της ΝΔ, κύριος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, θα συμφωνήσει, γιατί λέει πως τρέμει που τον σημαδεύουν ρωσικοί πύραυλοι από την Τουρκία!
Κατά τα άλλα ο Ερντογάν μπορεί να «τρυπάει» μέχρι να τον καλέσουν οι ιμπεριαλιστές για να μοιράσουν τις ΑΟΖ και τις υφαλοκρηπίδες της Ελλάδας και της Κύπρου με την Τουρκία και την… Βόρεια Κύπρο! Αν είναι έτσι ας πάει και το παλιάμπελο (οι S-400) από την Τουρκία!
Τι δεν καταλαβαίνουν οι εδώ ανιστόρητοι;

Στέργιος Βασιλείου 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ