25 Ιουλ 2019

Κάποιος Ζαμπούκας εγκαλεί τον Κουτσούμπα γιατί δεν σέβεται τη δημοκρατία…

       

25-07-2019
Κάποιος Ανδρέας Ζαμπούκας έγραψε ένα άρθρο στην ιστοσελίδα «Liberal», στο οποίο εγκαλεί τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ γιατί δεν σέβεται τη δημοκρατία. Γιατί ο Κουτσούμπας δεν σέβεται την δημοκρατία; Γιατί δήλωσε ότι το ΚΚΕ θα αντιδράσει στην αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου και στην προσπάθεια να ψηφίζουν οι εργαζόμενοι όχι μέσα στις συνελεύσεις τους, αλλά σε κάποιο χώρο με τους εργοδοτικούς μηχανισμούς πάνω από το κεφάλι τους και γιατί δήλωσε ότι η κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου δεν θα περάσει! Το άρθρο μάλιστα του Ζαμπούκα τιτλοφορείται «κύριε Κουτσούμπα, ξέρετε τι σημαίνει δημοκρατία;» και σ’ αυτό χαρακτηρίζονται τρομοκρατικές οι αντιδράσεις του ΚΚΕ στην αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου και στην κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου. Ο Ζαμπούκας χαρακτηρίζει τον Κουτσούμπα «απόλυτο ιεροεξεταστή» που με το 5% θέλει να κρίνει το 40% του λαού που ψήφισε ΝΔ, ενώ παρακάτω ουσιαστικά ζητάει να σταματήσει η ανοχή στο ΚΚΕ και να κηρυχτεί παράνομο, αλλά με αυτές τις πνευματικές αναζητήσεις του θα ασχοληθούμε σε άλλη γραφή.
Σ’ αυτήν τη γραφή μέσα σε λίγες γραμμές θα αναφερθούμε στη δημοκρατία που πρεσβεύει όχι ο Κουτσούμπας και το πολιτικό σύστημα που εκπροσωπεί, αλλά ο Ζαμπούκας και το πολιτικό σύστημα που εκπροσωπεί, μιας και αποφάσισε να παραδώσει μαθήματα δημοκρατίας. Ο Ζαμπούκας μας περνάει είτε για μεγάλα ζώα, είτε για μεγάλους μ@λάκες, αφού τολμάει και γράφει όλα αυτά τέσσερα μόλις χρόνια μετά από εκείνο το δημοψήφισμα του οποίου το αποτέλεσμα πήραν οι διάφοροι Ζαμπούκες και το έκαναν κουρελόχαρτο, το έκαναν κωλόχαρτο, τέσσερα μόλις χρόνια μετά από τη στιγμή που ο Ελληνικός λαός ψήφισε στα πλαίσια της αστικής δημοκρατίας «ΟΧΙ» και οι Ζαμπούκες και τ’ αφεντικά τους πήραν το «ΟΧΙ» και σε μία νύχτα το έκαναν «ΝΑΙ», γιατί το «ΝΑΙ» γούσταραν αυτοί. Μάλιστα διάφοροι κονδυλοφόροι βγήκαν να υπερασπίσουν εκείνο το πολιτικό πραξικόπημα χαρακτηρίζοντας τον Ελληνικό λαό από ανώριμο μέχρι ηλίθιο. Αυτοί λοιπόν που υπεράσπιζαν πριν τέσσερα χρόνια εκείνην την συνταγματική εκτροπή από το ίδιο το αστικό τους σύνταγμα, αυτοί οι ίδιοι σήμερα τολμούν και μιλούν για δημοκρατία και μάλιστα εγκαλούν τον Κουτσούμπα και το ΚΚΕ.
Δεν πάει πολύ Ζαμπούκα να μιλάς εσύ μαζί με το σύστημα που υποστηρίζεις για δημοκρατία;! Δεν πάει πολύ θρασύτατε Ζαμπούκα, όταν το «ΟΧΙ» που έγινε «ΝΑΙ» δεν είναι δα και καμιά αρχαία ιστορία, να βγάζεις γλώσσα και να παραδίδεις μαθήματα δημοκρατίας;! Εσύ από πού μέχρι πού σεβάστηκες τη δημοκρατία Ζαμπούκα, όταν το «ΟΧΙ» γινόταν «ΝΑΙ»;! Μπορείς να μας πεις;
Ο Ζαμπούκας και οι διάφοροι Ζαμπούκες δεν υπερασπίζουν τη δημοκρατία. Υπερασπίζουν την αστική δημοκρατία, υπερασπίζουν δηλαδή τη δημοκρατία που κάνει μόνο αυτό που συμφέρει τους επιχειρηματικούς κολοσσούς. Ο Ζαμπούκας και οι διάφοροι Ζαμπούκες σέβονται τη λαϊκή ετυμηγορία μόνο όταν αυτή εναρμονίζεται με τα συμφέροντα των αφεντικών τους κι έτσι ενώ θυμούνται ότι η Νέα Δημοκρατία πήρε σήμερα 40%, ξεχνούν ότι το «ΟΧΙ» πήρε πριν από τέσσερα χρόνια 63%! Σωστά κύριε Ζαμπούκα;!

Νάβις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ