Γράφει ο Αλέκος Χατζηκώστας //
Δύο πρωτοσέλιδα εφημερίδων του ακροδεξιού χώρου, μία μέρα μετά τις βουλευτικές εκλογές δείχνουν πολλά όσον αφορά τον πραγματικό φόβο του συστήματος και των εκπροσώπων του.
Με αφορμή λοιπόν την αλλαγή κυβερνητικής σκυτάλης  και την απομάκρυνση του ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση αναφέρουν:
Η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει «ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ»
Ενώ το ΜΑΚΕΛΕΙΟ : «ΠΑΤΗΣΕ το κόκκινο φίδι αλλά δεν το έλιωσε»
Προφανώς και οι συντάκτες των εφημερίδων γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάθε άλλο παρά κομμουνιστικό κόμμα είναι, ενώ και η διακυβέρνηση του δεν ήταν αριστερή, προοδευτική και άρα φιλολαϊκή αλλά αστικής διαχείρισης.
Αφενός , έτσι, θέλουν να συκοφαντήσουν τις αρχές-αξίες της πραγματικής αριστεράς όπως αυτές εκφράζονται από το ΚΚΕ χρησιμοποιώντας μάλιστα φρασεολογία του Εμφυλίου π.χ «κατσαπλιάδες», «κόκκινο φίδι» εμφανίζοντας τες ως σύμφωνες με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ (που ο λαός καταδίκασε, άσχετα αν το μεγάλο μέρος τους στράφηκε προς Ν.Δ…) .
Αφετέρου δείχνουν και τον καημό τους «ότι το φίδι δεν έλειωσε» και φυσικά μην εννοώντας μόνο το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την εκλογική αντοχή που επέδειξε το ΚΚΕ…
Πάντως όσο και αν το επιδιώκουν, θα «πάνε από αυτό που φοβούνται»…
Το ΚΚΕ, το λαϊκό κίνημα θα τους δώσει απαντήσεις το επόμενο διάστημα και κυρίως θα παραμείνει ο ..μόνιμος εφιάλτης τους!