22 Ιουλ 2019

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Η αστυνομία ενάντια στην …ριζοσπαστικοποίηση

 

«Η ριζοσπαστικοποίηση θα αντιμετωπιστεί με κυρίαρχο όπλο την πρόληψη» επισήμανε στην ομιλία του για τις προγραμματικές δηλώσεις συνδέοντας την λέξη αυτή με την τρομοκρατία! 
Με τον τρόπο αυτό έδωσε δείγμα για το ποιος είναι ο πραγματικός στόχος του δόγματος «νόμος και τάξη» που αποτελεί το σύνθημα της νέας κυβέρνησης.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τόνισε ότι «η τρομοκρατία δεν έχει θέση στην Ελλάδα» σημειώνοντας πως θα αντιμετωπιστεί μέσω της «αναβάθμισης της επιχειρησιακής ικανότητας» η οποία θα γίνει και «με χορηγούς και ιδιωτών».

Μάλιστα δήλωσε ότι η αστυνομία εμπλέκεται και με στρατιωτικές αρμοδιότητες αφού «η φύλαξη των συνόρων κάποτε ήταν στρατιωτική υπόθεση, τώρα είναι αμιγώς αστυνομική υπόθεση» τονίζοντας ότι στα σύνορα υφίστανται κίνδυνοι όπως «τζιχάντ και τρομοκρατία».
Επίσης αναφέρθηκε σε διακλάδωση της αστυνομίας με τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης δηλώνοντας πως « θα αναπτύξουμε στενή συνεργασία με τους Δήμους και με όλους τους φορείς., όπως ο ΟΚΑΝΑ» ενώ ανάγγειλε μέτρα ενίσχυσης λέγοντας πως «ήδη η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έχει εμπλουτιστεί με 500 αστυνομικούς» και «επέστρεψαν άλλοι 500 αστυνομικοί στα Τμήματα Ασφαλείας» ενώ μέχρι του τέλους του χρόνου προσλαμβάνονται 1500 ειδικοί φρουροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ