20 Ιαν 2020

Οι νεοναζί εγκληματίες χρυσαυγίτες βγήκαν από την σκουλικότρυπα τους με την προτροπή της ... εισαγγελέα

  (VIDEO)

Μερικές εκατοντάδες χρυσαυγίτες και λοιπά φασιστοειδή έκαναν μια θλιβερή και άμαζη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, κατά των μεταναστών με εθνικιστικά συνθήματα του τύπου “η Ελλάδα μας ανήκει”.
Στη φασιστοσύναξη μαζεύτηκαν Κασιδιάρηδες, Τζήμεροι και άλλα «μπουμπούκια» φωνάζοντας συνθήματα ενάντια σε πρόσφυγες και μετανάστες. 
Παρόλα αυτά, οι φασίστες κατάφεραν να δώσουν το μαφιόζικο στίγμα τους, καθώς επιτέθηκαν εναντίον του Γερμανού δημοσιογράφου της Deutche Welle, Θωμά Ιακόμπι.
 
Συγκεκριμένα του ζήτησαν στοιχεία-ταυτότητα, και όταν ο Ιακόμπι αρνήθηκε να τους τα δώσει, επιτέθηκαν εναντίον του με μπουνιές και κλωτσιές, σαν συμμορία. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και η ανταποκρίτρια του ΣΚΑΪ στηλιτεύει τη στάση Πόντιου Πιλάτου των αστυνομικών, που παρέμειναν… “ουδέτεροι”, ακόμα και μετά την επίθεση, κάνοντας πλάτες στα φασιστοειδή…
Ο δημοσιογράφος της Deutsche Welle Θωμά Ιακόμπι,  είχε κάνει με την Ανζελίκ Κουρούνη το ντοκιμαντέρ «Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση».

«Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση» 

«Μια δημοσιογράφος ερευνά για χρόνια την οργάνωση του ελληνικού νεοναζιστικού κόμματος «Χρυσή Αυγή». Η οικονομική κατάρρευση, η πολιτική αστάθεια και οι οικογενειακές σχέσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο καθώς το ντοκιμαντέρ προσπαθεί να ανακαλύψει «τι έχουν στο κεφάλι τους οι Χρυσαυγίτες που παρουσιάζονται ως θύματα» του συστήματος» (από την ιστοσελίδα του ντοκιμαντέρ  «Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση» της Angelique Kourounis).
Το ντοκιμαντέρ «Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση» της Angelique Kourounis είναι πλέον διαθέσιμο ολόκληρο στο διαδίκτυο, παρακολουθήστε το.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ