22 Μαρ 2020

Γιατί αφέθηκε ελεύθερος αυτός ο τύπος;

Αρχικά κάλεσε τους πολίτες στη λειτουργία για τους Χαιρετισμούς. Μετά άνοιξε τον Μητροπολιτικό ναό του Εσταυρωμένου στη Χώρα των Κυθήρων. Στη συνέχεια άρχισε να βαρά τις καμπάνες για να …υπενθυμίσει στους πιστούς ότι πρέπει να πάνε στην εκκλησία. Εν κατακλείδι τέλεσε κανονικά τη λειτουργία. Όλα τα παραπάνω τα έπραξε παρά τη σχετική απαγόρευση και εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού!
Ο λόγος για τον Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ. Τον τύπο που έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις σχετικές απαγορεύσεις και έβαλε σε κίνδυνο την υγεία εκατοντάδων ανθρώπων και ενός ολόκληρου νησιού!
Αυτός ο άγιος, μετά το πλήθος των παρανομιών που διέπραξε, πέρασε και από το αστυνομικό τμήμα. Και τούτο επειδή …πληροφορήθηκε – λέει – ότι τον αναζητούν οι αρχές. Οι οποίες (παρεμπιπτόντως) φαίνεται ότι τους ήταν πολύ δύσκολο να τον βρουν την ώρα της τέλεσης των αδικημάτων, παρότι και γνωστές ήταν και δημοσίως τελούνταν.  Μετά, δε, την εμφάνιση – προσαγωγή του στο τμήμα, κι αφού σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, τι έγινε; Αφέθηκε ελεύθερος.

Εμείς απλά ρωτάμε: Με όλους τους παραβάτες των απαγορεύσεων που έχουν ανακοινωθεί, ισχύει το ίδιο; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ