20 Οκτ 2020

Τον άφησαν να γίνει Λαγός και μια μέρα μετά έβγαλαν εντολή απαγόρευσης της φυγής του!

 

Όπως αποκαλύπτει το φύλλο της σημερινής Αυγής, το Υπουργείο Προ-Πο έστειλε έγγραφα στις αεροπορικές εταιρίες με τα οποία ζητάει να εμποδιστεί η φυγή του στο εξωτερικό. Ουσιαστικά, όμως, το έκανε κατόπιν εορτής και το πουλάκι -ή μάλλον ο Λαγός- είχε ήδη πετάξει και είχε γίνει λαγός…

Ο Λαγός κρύφτηκε πίσω από την ιδιότητά του και την εξαίρεση που του επιτρέπει υπό όρους να βγαίνει από τη χώρα με ειδική άδεια, αυστηρά και μόνο για το ευρω-κοινοβουλευτικό του έργο. Αφού έστησε το σόου με τον χουντο-πατέρα Πλεύρη στο δικαστήριο, απλώς για να κερδίσει λίγο χρόνο, άρχισε τις “λεβέντικες” υπεκφυγές ότι δεν αναγνωρίζει το δικαστήριο και την απόφασή του και έφυγε. Ή όπως είχε πει και ο πρώην αρχηγός του, “αν χρειαστεί, θα γίνουμε και φυγόδικοι…”

Διευκρινίζεται ότι η ευρωκοινοβουλευτική ασυλία δε σχετίζεται με την άδεια που πήρε ο Λαγός από το ελληνικό κράτος, όπως αποδεικνύουν και τα σχετικά έγγραφα. Και το βασικό ερώτημα είναι αν οι αρχές έδειξαν απλώς αντανακλαστικά “Ραν-ταν-πλαν” ή έστησαν και αυτές μια κακόγουστη παράσταση για τα μάτια του κόσμου, ότι τάχα κινητοποιούνται άμεσα για να μη διαφύγει ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης και διευθύνον στέλεχος της συμμορίας των νεοναζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ