8 Οκτ 2020

"Ας κρατήσουν οι χοροί"....

 


 


Ας μην βιαστούμε να χαρούμε ότι δήθεν "αποδόθηκε δικαιοσύνη".
Ο Νέος Ποινικός Κώδικας προβλέπει ότι ο "πρότερος σύννομος βίος" αποδίδεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ εάν ο κατηγορούμενος δεν έχει καταδικαστεί άλλη φορά και δεν είναι στο χέρι του Δικαστή να κρίνει από τη συμπεριφορά και το ήθος του κατηγορούμενου. Αυτό σημαίνει ότι οι ποινές τους θα μειωθούν κατά 50% απ'όσο προβλέπει ο Νόμος.
Η απλή συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, μετατράπηκε σε πλημμέλημα, από κακούργημα που ήταν. Οι περισσότεροι θα πληρώσουν κάτι τις και θα πάνε σπίτια τους με τον Νέο ΚΠΔ.
Με τον Νέο ΚΠΔ, επίσης ΔΕΝ αφαιρούνται τα πολιτικά δικαιώματα των καταδικασθέντων. {αρα ψηφίζουν κανονικά κατά τη διάρκεια της κράτησης και εκλέγονται}
Μάλλον μόνο ο Ρουπακιάς θα μπει στη φυλακή και αυτός για 2-3 χρονάκια το πολύ, γιατί ο κατ'οίκον περιορισμός των 7 χρόνων, μετράει σαν χρόνος έκτισης της ποινής.
Πολλά φιλούθκια στον κ. Παρασκευόπουλο, τον κ. Καλογήρου και το Αφεντικό τους. Φρόντισαν ώστε η Δικαιοσύνη να είναι ανήμπορη να προστατέψει τη Δημοκρατία μας.

Βέβαια απ την άλλη το πολιτικό γεγονός παραμένει...και κανείς τους να μη μπει φυλακή, που λέει ο λόγος, τα συγκεκριμένα θρασίμια υπήρξαν ιδρυτές, διευθυντές και μέλη εγκληματικής-νεοναζιστικής οργάνωσης με το μανδύα πολιτικού κόμματος οριστικά και αμετάκλητα... αυτό σημαίνει ότι πολιτικά πάπαλα... όχι ο φασισμός...τα συγκεκριμένα πιθήκια...θα πρέπει να βρουν άλλα μαντρόσκυλα και να στήσουν το παιγνίδι διαφορετικά όταν τους ξαναχρειαστούν... εννοείται, για να μη παρεξηγούμαι, πως πρέπει οι ποινές ν αντιστοιχούν στην ενοχή αλλά το πολιτικό γεγονός-αποτέλεσμα της οργανωμένης δράσης του ταξικού κινήματος παραμένει....η οριστική τους εξαφάνιση αργεί ακόμα αλλά θα έρθει και θα ναι ντάλα μεσημέρι.



Δ. Χ. και Α. Κ.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ