29 Απρ 2012

Παπικινός Κώστας


Παπικινός Κώστας
Συνεργαζόμενος υποψήφιος του ΚΚΕ στην Κέρκυρα
«Θεωρώ μεγάλη πολιτική τιμή, ηθική και κοινωνική αναγνώριση, ειδικά στις σημερινές πολιτικές συνθήκες, να συμμετέχω στο αγωνιστικό ψηφοδέλτιο ευθύνης - ελπίδας και νίκης του ΚΚΕ στην εκλογική περιφέρεια Κέρκυρας.
Στρατεύτηκα και συμμετέχω διότι ως πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ διαπίστωσα ότι διαψεύσθηκαν και προδόθηκαν οι αρχές και τα οράματα με τα οποία γαλουχήθηκα πολιτικά - ιερολογικά από τα μαθητικά μου χρόνια.
Στρατεύτηκα και συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της λαϊκής αντίστασης, εξέγερσης και πόλης ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα των μονοπωλίων, της ανεργίας, της εκμετάλλευσης, της απόγνωσης και της φτώχειας.
Στρατεύτηκα και συμμετέχω, διότι μόνο με ισχυρό και πρωτοπόρο ΚΚΕ θα λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση.
Στρατεύτηκα και συμμετέχω γιατί μετά από όλα όσα με διέψευσαν και πολύ κόπο ανάλυσης και αναζήτησης καταστάλαξα ότι ο καθένας μας μπορεί να εναποθέσει τις ελπίδες του και με την ενεργό συμμετοχή του να βοηθήσει για να γυρίσει ο ήλιος, όση δουλειά και αν χρειάζεται γι' αυτό.
Σήμερα με την τιμητική ιδιότητα που μου παρέχει το ΚΚΕ συμπεριλαμβάνοντάς με στο ψηφοδέλτιο της Κέρκυρας, σας ζητώ;
* Με το χέρι στην καρδιά και κοιτώντας σας στα μάτια, με καθαρή τη συνείδηση και μεγάλη ευθύνη να στηρίξετε μαζικά το ψηφοδέλτιο ελπίδας και νίκης του ΚΚΕ.
* Ολοι μαζί να γκρεμίσουμε παντού την πλειοψηφία και την πολιτική κυριαρχία της μαύρης συμμαχίας και του μνημονίου.
* Ο εχθρός είναι αμείλικτος και ο χρόνος δεν περιμένει, με σημαία μας την ενότητα και την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού, είμαστε ιστορική πρωτοπορία, η πλειοψηφική δύναμη αναχαίτισης και ανατροπής των σκοτεινών σχεδίων των τραπεζιτών, της τρόικας και των πολιτικών υπαλλήλων που τους υπηρετούν.
* Μην έχετε καμιά αμφιβολία, ο εχθρός είναι αμείλικτος, περιμένει στη γωνία την ψήφο. Κρυμμένος στο σκοτάδι, κρυμμένος στο ψέμα και την κουκούλα του.
Με τις ιδέες μας, την αποφασιστικότητά μας και τη συντροφικότητά μας ήρθε η ώρα να τους βάλουμε στο περιθώριο.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ