11 Ιουν 2012

Εσείς δέρνετε τη γυναίκα σας?


Εσείς δέρνετε τη γυναίκα σας?

Η άποψή μου για τους "οργανωμένους ενεργούς" φασίστες είναι συγκεκριμένη και έχει ειπωθεί πολύ εύστοχα και συνοπτικά από τον φίλο Δελαρζ εδώ

Το πρόσφατο περιστατικό με τον ΚαSSιδιάρη εμένα προσωπικά δεν με εξέπληξε. Όχι μόνο γιατί αυτοί ακριβώς είναι οι φασίστες, τέτοιες είναι οι πράξεις τους και τα πιστεύω τους, αυτές οι αντιδράσεις τους και τα λοιπά. Αλλά και για τον εξής λόγο. Όποιος είχε παρατηρήσει προσεκτικά το εν λόγω άτομο στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, έβγαζε δύο συμπεράσματα:

α) Ότι έψαχνε ευκαιρία να κάνει λίγο τηλεοπτικό μακελειό (αλά Χίος), να ανεβάσει την ένταση, να κάνει την ταρζανιά προς τέρψιν του μέσου ψηφοφόρου του αλλά και του αιμοδιψούς φιλοθεάμωνος κοινού (τόσες αμερικάνικες εκπομπές με live καταδιώξεις που καταλήγουν σε πυροβολισμούς φιλοξενεί η αμερικάνικη τηλεόραση, κάτι θα ξέρει).

Εξάλλου το εν λόγω άτομο γνωρίζει πολύ καλά ότι μεγάλο ποσοστό αυτών που τον ψήφισε, το έκανε για να πέσει ξύλο στους 300, να δοθεί γροθιά στο σάπιο πολιτικό σύστημα, να στηθούν κρεμάλες κτλ



Τι και αν ο ίδιος ψηφοφόρος που αναζητά τη Νέμεσις στα αναβολιασμένα μπράτσα φασιστοειδούς ήταν συνεχόμενα και κατ εξακολούθησιν πελάτης  αυτού του σάπιου πολιτικού συστήματος? Τι και αν έχει ανοίξει ένα μεγάλο χαρωπό τσουβάλι και έχει χώσει μέσα τα κόμματα που εκείνος ψήφιζε (πασοκ - νδ) και τον απογοήτευσαν --γιατί ποτέ δεν κατάλαβε ότι δεν εξυπηρετούσαν τα δικά του συμφέροντα-- αλλά και κόμματα που ουδεμία ευθύνη φέρουν για την κατάντια και την ξεφτίλα του.

Ωστόσο οι ΧΑυγιτες θα μετέχουν πλέον στους 300 και η αντίφαση είναι τόσο προφανής που δεν έχει καν νόημα σχολιασμού. Βέβαια όπως λεν και οι ίδιοι δεν θα πάρουν χρήματα προς όφελος του κόμματος. Έχουν άλλους πόρους. ΧΑ, μια ευγενική χορηγία του δικομματισμού και του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος. Δεύτερη αντίφαση? Δεν θα τ' αντέξω!

Δες ένα καλό παράδειγμα τηλεοπτικού τζερτζέλου για να ακολουθήσει το σουπα μουπες, η πολιτική συζήτηση επιπέδου καφενέ με όρους mortal combat (insert coin to join), στην οποία έχει εθιστεί μεγάλο τμήμα συμπολιτών μας. Συντονιστής θα μπορούσε άνετα να είναι ο Αντρέας Μικρούτσικος (ή ο Jerry Springer).


Η συγκεκριμένη την γλύτωσε χωρίς ξύλο. Ωστόσο είναι ενδεικτικό το ύφος, ο τρόπος επίθεσης αλλά και η απήχηση που είχε το βίντεο στο ακροδεξιό κοινό (και όχι μόνο σε αυτό που αυτοπροσδιορίζεται ως τέτοιο, αλλά και σε αυτό που έχει ανάλογη αντίληψη χωρίς να το καταλαβαίνει και συνεχίζει να θεωρεί εαυτόν δημοκράτη, άξιο φυσικό συνεχιστή του Περικλέως). Στο facebook είχε αναρτηθεί και στην προσωπική σελίδα του πρωταγωνιστή με το λογοπαίγνιο "οικολόγρια". Διότι εκτός από μισογύνηδες είμεθα και εχθροί της ηλικίας. Το γεγονός ότι ουδείς προσβάλλεται με αυτό το είδος ρατσισμού ως προς τους μεγαλύτερους (μιλάμε πάντα για τους φαν του συγκεκριμένου κυρίου, αλλά και τους χειροκροτητές του από ευρύτερα τμήματα της κοινωνίας), ουδείς αναλογίζεται ότι η Κοντούλη έχει ενδεχομένως την ηλικία των γονέων του (όπως και η Λιάνα) ότι και ο ίδιος φευ! θα μεγαλώσει κάποια στιγμή, αν δεν πλησιάζει ήδη την ηλικία αυτή κτλ είναι αποκαρδιωτικό.

β) Ότι το συγκεκριμένο άτομο, με τα πάμπολλα τικ, με το μόνιμο εκνευρισμό, με το αυθάδικο στυλ ήταν μία κινούμενη ωρολογιακή βόμβα μίσους και φανατισμού η οποία "έψαχνε" απεγνωσμένα μία σπίθα για να κάνει μπουμ ον κάμερα. 
Χαρακτηριστικό του κομπλεξικού ανθρώπου είναι η έντονη αντίδραση σε αυτόν που γελά εις βάρος του (βλέπε Πλέυρης), σε αυτόν που τον αμφισβητεί και τον φέρνει σε δύσκολη θέση (βλέπε Δούρου) και εν τέλει σε αυτόν που όχι μόνο τον αμφισβητεί και στέκεται παλικαρίσια απέναντί του αλλά τον αψηφά, δεν τον φοβάται, δεν κάνει την πάπια (βλέπε Λιάνα και Προκόπης Παυλόπουλος--εντάξει σβήστε τον τον δεύτερο. Ο Προκόπης δεν ήθελε να χυθεί αίμα μπροστά στις κυρίες). Πόσο μάλλον όταν είναι γένους θηλυκού, άρα "κατώτερου σωματικά και πνευματικά" στα μάτια ενός φασίστα.
Οι γυναίκες για τους απανταχού καSSιδιαρηδες είναι αναπαραγωγικές μηχανές που ζευγαρώνουν, γεννούν και ανατρέφουν στρατιώτες. Μαγειρεύουν για τον πυρήνα και είναι γενικά υπό. Σε όλα.
Μπείτε τώρα στη θέση του. Είχε απέναντί του δύο "φουστάνια" και του βγάζαν και γλώσσα!! Ξέρεις τι κάνουμε εμείς σε κάτι σαν και του λόγου σου? Τις μαυρίζουμε στο ξύλο και μετά λέμε σε όλους ότι έπεσαν από τις σκάλες και χτύπησαν.

Ωστόσο όπως σας είπα και στην αρχή, αλλά χάθηκα στην φλυαρία μου (το στερεότυπο θέλει οι γυναίκες να μιλάμε πολύ και να φλυαρούμε ακατάπαυστα, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος καSSιδιαρης να μας βουλώσει το στόμα) όλα αυτά ήταν αναμενόμενα από το συγκεκριμένο ανθρωποειδές (χαμένος κρίκος της εξέλιξης, πάρτυ στην κοινότητα των ανθρωπολόγων).

Αυτό που για μένα προσωπικά δεν ήταν τόσο αναμενόμενο, είναι η απήχηση που βρήκε αυτή του η πράξη σε τμήματα των ανθρώπων της διπλανής πόρτας. Σε αυτούς που αβασάνιστα είπαν το "καλά της έκανε". Σε αυτούς που έσπευσαν να καταδικάσουν αλλά να πουν ότι "και αυτή τον προκάλεσε". Σε αυτούς που ρωτούσαν ως ανόητοι "ποιος ξεκίνησε πρώτος" (λες και επρόκειτο για διαμάχη σε προαύλιο δημοτικού σχολείου) αλλά και σε αυτούς που ως γνήσιοι χάχες, θεωρούν ότι η ζωή είναι ένα απέραντο videogame. Είναι προσομοίωση ζωής. Όλα έχουν την πλάκα τους. 

Όλο αυτό βγάζει στην επιφάνεια το πόσο κρυφοφασίστες, μισογύνηδες, θρασύδειλοι, ομοφοβικοί είναι ορισμένοι εκεί έξω. Είναι πολλοί αυτοί? Ποιος ξέρει. Οι επόμενες εκλογές θα έχουν χαρακτήρα άτυπης απογραφής ως προς αυτό. Πλέον κανείς δεν νομιμοποιείται να πει "δεν ήξερα". Τα σώβρακα έπεσαν μαζί με τις μάσκες. Τώρα αγαπητοί ξέρετε.

Ο άντρας που δεν σοκάρετε από τη θέα μίας γυναίκας που γρονθοκοπείται, που είπε ότι "καλά της έκανε", με κάνει να πιστεύω ότι έχει απενοχοποιήσει το ξύλο στις γυναίκες (για τους μετανάστες δε το συζητάει καν, αυτοί δεν είναι άνθρωποι) και ότι κάλλιστα μπορεί να δέρνει και τη δική του γυναίκα, αν "βγάλει γλώσσα", αν το φαϊ δεν είναι καλό κτλ κτλ

Για την γυναίκα που είπε το ίδιο, τι να πω? Τι μπορώ να πω?


(Και ένα τελευταίο. Υποτίθεται ότι τα κανάλια βάλλουν συστηματικά τις τελευταίες μέρες κατά της ΧΑ. Και τι λέει το έγκριτο και μαχόμενο ρεπορτάζ? Ότι ο Κασσιδίαρης εγκαλεί την αστυνομία για το ανθρωποκυνηγητό που έστησε εις βάρος του, παίζουν συνεχώς πλάνα του έταιρου Ηλία να βρίζει γαλονάδες και γενικώς καλλιεργείται ένα κλίμα ότι έχουν "θέματα" με την αστυνομία..
Ορίστε λοιπόν και το αντισυστημικό προφίλ. Η καλύτερη διαφήμιση από όλα τα κανάλια.)

**Οι δύο φώτο που συνοδεύουν το κείμενο κυκλοφορούν στα social media. Δεν ξέρω από ποιους ξεκίνησαν, έκαναν πάντως καλή δουλειά. Εγώ θα αντικαταστούσα τη λέξη "αντιμνημονιακή" με το "αντισυστημική".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ