11 Ιουν 2012

Απ΄ όλα έχει ο … μπαξές !!!


Απ΄ όλα έχει ο … μπαξές !!!






Τα παρακάτω, έχουν να κάνουν  με το τι έχει βγει προς τα έξω σήμερα, αύριο δεν ξέρουμε …  – άλλωστε, καινούργια βδομάδα αρχίζει !
Γιάννης Τόλιος, υποψήφιος βουλευτής Β Αθήνας του ΣΕΚΜ:
- «Ασφαλώς την αμφισβητούμε την ευρωζώνη κατά κράτος οριζοντίως και καθέτως. Παλεύουμε για την ανατροπή της ευρωζώνης».
Παναγιώτης Λαφαζάνης πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΕΚΜ:
 - «Δεν αρκεί η καταγγελία εναντίον των μνημονίων και της τρόικας. Η Ελλάδα άμεσα εδώ και τώρα θα πρέπει να εγκαταλείψει την ευρωζώνη και να φύγει από το ευρώ και να προχωρήσει στην διαμόρφωση ενός νέου εθνικού νομίσματος».
Γ.Δραγασάκης ο οικονομικός … εγκέφαλος του ΣΕΚΜ:
 (για την κυβέρνηση της Αριστεράς)




- ” Όχι. Δεν μιλάμε μόνο για την Αριστερά. Μιλάμε για μια κυβέρνηση της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης και συμμετοχής και πέρα από την Αριστερά. Αν έρθουμε πρώτοι, όσο ποσοστό κι αν πάρουμε, ακόμη κι αν πάρουμε αυτοδυναμία θα επιδιώξουμε μια κυβέρνηση της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης, της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής και μέσα στο κοινοβούλιο και μέσα στην κοινωνία».
Α. Τσίπρας (στην Καβάλα, το βράδυ του Σαββάτου):
- « Ή θα εγκρίνετε το Μνημόνιο ή θα εγκρίνετε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Ή το Μνημόνιο της δραχμής ή το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την ισότιμη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.  Ή τη μετεκλογική συγκυβέρνηση του Μνημονίου, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ή τη μετεκλογική κυβέρνηση της Αριστεράς, με κορμό τον ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ».
Τι να πει κανείς …
Πάρε ό,τι θέλεις … παλιατζή !!!
Από … όλα έχει ο μπαξές !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ