14 Ιουν 2012

Αθλιότητες και ψέματα σε βάρος του ΚΚΕ


Αθλιότητες και ψέματα σε βάρος του ΚΚΕ



Κλιμακώνεται η ύπουλη προσπάθεια να αποδυναμωθεί το Κόμμα, με πρωταγωνιστές τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ
Η άθλια και υπόγεια προσπάθεια των αστικών επιτελείων και του οπορτουνισμού να αποδυναμώσουν εκλογικά το ΚΚΕ, κορυφώνεται όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης, όπως μαρτυρούν τα αλλεπάλληλα κρούσματα που καταγγέλλουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα, με βασικούς πρωταγωνιστές στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση - καταγγελία της ΝΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ, «το σύνθημα που δόθηκε τοπικά από το ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά τις 6 Μάη, διά στόματος Αφροδίτης Θεοπεφτάτου στο Ρ/Σ Βήμα FM ήταν ότι "μπορεί η γραμμή του ΚΚΕ να αλλάξει". Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε δριμύτερη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Ρ/Σ της Κεφαλονιάς Ionian Galaxy κάνοντας ανοιχτά εκτίμηση, που ισοδυναμεί με πρό(σ)κληση, για αποσκίρτηση βουλευτών του ΚΚΕ, προκειμένου να πετύχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία ο ΣΥΡΙΖΑ!
Το "αντιμνημονιακό" ithacanet δίνει "ρέστα" στη διαστρέβλωση της ιστορίας και στην αντι-ΚΚΕ λάσπη. Εχουν το θράσος να συγκρίνουν το βουλευτή που εκλέχτηκε με την ΕΔΑ στην Κεφαλονιά το 1958 (και με θέση ενάντια στην τότε ΕΟΚ) με την "αριστερά του καναπέ", της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των μονοπωλίων. Χυδαιολογούν ότι "το ΚΚΕ είναι η τελευταία ελπίδα του καθεστώτος για να μην κυβερνήσει ποτέ ο λαός" και ότι "ΚΚΕ - Χρυσή Αυγή θα είναι τα τελευταία δεκανίκια του συστήματος"! Το πλαίσιο που διαμορφώνουν διευκολύνει την κατευθυνόμενη φημολογία σε βάρος του κόμματος που συναντάμε όλο και συχνότερα, με πιο πρόσφατο κρούσμα ότι στέλεχος του ΚΚΕ στην Ιθάκη σπρώχνει τον κόσμο να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ!»
Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες έχουν αναγάγει την προβοκάτσια σε επίσημη πολιτική. Μέσω του Παύλου Χαϊκάλη, διακίνησαν αισχρές συκοφαντίες και γελοιότητες για "ασυρματιστή βουλευτή του ΚΚΕ που διαθέτει 17 ακίνητα", με σαφή υπονοούμενο σε βάρος στελέχους του ΚΚΕ. Οχι μόνο δε ζήτησαν δημόσια συγγνώμη, αλλά ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου τους Γιώργος Τζωρτζάτος συνέχισε με την πρόκληση ότι "το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή είναι αδελφά κόμματα"».
Και στη Νέα Σμύρνη, οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ, «ο οποίος, διά μέσου του δημοσιεύματος στην εφημερίδα "Δρόμος της Αριστεράς", με αρθρογράφο τον κο Ματζουράνη, "ανακάλυψε" "μεσαίο στέλεχος" του ΚΚΕ στα Μυτιληναίικα, που αφού το πότισε ένα κιλό κρασί του "απέσπασε" την "ομολογία" ότι ταλανίζεται (εννοώντας ότι μπορεί να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ!). Οι ελεεινές μυθοπλασίες τους είναι ένας ακόμα λόγος να τους γυρίσει την πλάτη κάθε έντιμος άνθρωπος», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ