20 Ιουν 2012

Το αγόρι της οδού Αγησιλάου!



Το αγόρι της οδού Αγησιλάου!
Κύριοι της κυβέρνησης, και εσείς του ΠΑΣΟΚ, που υπήρξατε κυβέρνηση και νομιμοποιήσατε την πορνεία σαν επάγγελμα, αλλά και εσένα τρυφερέ δήμαρχε της Αθήνας που γέμισες την πόλη με καρδούλες, αλλά και όλους εσάς τους πυλώνες του συστήματος, την οικονομική εξουσία, την εκκλησία, τη δικαιοσύνη, τον Τύπο, τα κανάλια, την αστυνομία, ...είμαι υποχρεωμένος να σας ζητήσω συγνώμη, σας είχα παρεξηγήσει! Μαθαίνω ευχάριστα πράγματα! Θα αφήσετε, λέει, την υποκρισία και θα δείξετε το πραγματικό πρόσωπό σας! Θα ολοκληρώστε, επιτέλους, ένα έργο! Θα βάλετε, μου είπαν, όλα αυτά τα δυστυχισμένα κορίτσια που κυκλοφορούν στους μικρούς και σκοτεινούς δρόμους του κέντρου της πρωτεύουσας σε βιτρίνες! Οπως έκαναν οι κρεοπώλες με τα κρέατα.
Χαιρετίζω τη σκέψη σας! Βάζοντας όλη αυτή τη δυστυχία στις βιτρίνες, τουλάχιστον θα γλιτώσει από το κρύο! Αφήστε που θα καθαρίσει και η πόλη! Πώς κάνει η γάτα με τα σκατά της! Χώστε την ασχήμια, για να μην προκαλεί! Βλάκες είναι στο εξωτερικό; Βρυξέλλες, Αμβούργο κ.α.; Αφήστε που στις βιτρίνες θα πουλιέται ευκολότερα το εμπόρευμα, αφού οι έμποροι της λευκής σάρκας θα μπορούν να το καλλωπίζουν, να το φωτίζουν, να το ντεκοράρουν και να το κάνουν πιο ελκυστικό, όπως συμβαίνει με όλα τα άλλα εμπορεύματα. Τα ρούχα, τα ηλεκτρικά, τα αυτοκίνητα. Πράγμα δεν είναι για εσάς και τα κορίτσια; Και αφού τα εντοιχίσετε, τα καρφώσετε σωστότερα στον τοίχο, δημιουργήστε και μια κεντρική αγορά, όπου εκεί θα συγκεντρώνεται το εμπόρευμα από την Ελλάδα και το εξωτερικό και στη συνέχεια θα διοχετεύεται στις βιτρίνες και από εκεί στον πελάτη! Εύκολα πράγματα, δηλαδή! Εγώ θα σας πρότεινα το εμπόρευμα να το βάλετε και στο χρηματιστήριο!
Αλλά, τι λέω! Εσείς είστε μανούλες σε αυτά! Βάζοντας τα κορίτσια στις βιτρίνες, σκεφτήκατε ότι θα τα έχετε πάντα κάτω από τον πλήρη έλεγχό σας. Και τον έλεγχο των επίσημων εμπόρων! Με τους επίσημους εμπόρους δεν είστε; Δεν πιστεύω να ενισχύετε όλους αυτούς με τα πανέρια; Ολο αυτό το φτωχό παραεμπόριο που διαπιστώνουμε κάθε μέρα; Οι ελεύθερες πόρνες, κύριοι, αυτές που βρίσκουν μόνες τους τον πελάτη, όλο και κάποια κομπίνα θα κάνουν. Κάποια τολμηρή από αυτές σίγουρα θα κρύψει μια από τις επαφές, θα χώσει τα χρήματα σε μέρος δύσκολο να τα βρει το αφεντικό! Ασε που μπορεί να ξεφύγει οριστικά από την πορνεία! Στις βιτρίνες δε θα χάνεται ούτε ένα ευρώ! Ούτε μια γυναίκα! Και οι εισπράξεις, που σας ενδιαφέρουν, θα γίνονται από ειδικευμένους ταμίες! Επιπλέον, θα παίρνει και η εφορία τα δικά της! Αλλά και ο δήμαρχος τα δικά του. Και η αστυνομία τα δικά της, φυσικά!
Στις βιτρίνες, επίσης, σκεφτήκατε, και καλά κάνατε, θα μπορείτε να επεκτείνετε το εμπόριο! Να τραβάτε σε DVD τις συνευρέσεις, να βγάζετε φωτογραφίες, να ηχογραφείτε τους αναστεναγμούς (και τις κραυγές πόνου και απελπισίας των κοριτσιών) και όλα αυτά να τα πουλάτε στη συνέχεια. Αλλες χρυσές δουλειές! Αλλά, και αυτό είναι το πιο σατανικό που σκεφτήκατε, θα μπορείτε όταν κάποιο κορίτσι αρρωστήσει, κάποια γυναίκα γεράσει, να τις βγάζετε από τις βιτρίνες και να τις χώνετε σε σακούλες και να τις πετάτε ανέξοδα στα σκουπίδια! Τα κρεματόρια των ναζιστών κοστίζουν του κόσμου το χρήμα, αφήστε που έχουν και κακό όνομα! Σακούλες, σκουπίδια, χωματερή! Τελειώσατε! Οπως τα σούπερ μάρκετ.
Είστε σωστοί και άψογοι! Αφού παράγετε την πορνεία, πρέπει και να τη διαχειριστείτε! Αν έβγαινε από τα δέντρα, θα την αφήνατε στη φύση! Τώρα είναι δική σας η ευθύνη. Το σύστημά σας τη γεννάει! Οι νόμοι σας την επικυρώνουν! Εσείς, δυστυχώς, πρέπει να κάνετε τη βρωμοδουλειά! Αν είχατε δικαίωμα, θα σφάζατε αυτά τα κορίτσια για να μην κρυώνουν! Για να μην εξευτελίζονται! Για να μην πονάνε! Καλοσύνη σας, που τα μεταχειρίζεστε σαν κρέατα! Που τα βάζετε σε γυάλινες βιτρίνες, όπως οι χασάπηδες!
Α, κάτι σας διέφυγε! Ο νόμος που αφορά σε «Εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα και άλλες διατάξεις» δεν περιλαμβάνει τίποτα για το αγόρι που ακουμπάει στο κολονάκι της τροχαίας στην οδό Αγησιλάου και περιμένει τον πελάτη! Με αυτό τι θα γίνει; Σκεφτείτε, σας παρακαλώ, κάτι και γι' αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ