15 Νοε 2012

Ειναι η σειρα σου ασπρο διποδο


ΙΣΘΜΟΣ: Επίθεση αγνώστων σε κατοικίες- Νόμιζαν ότι έμεναν αλλοδαποί 




Από τον δημοτικό οργανισμό «Προμηθέα» του δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων αναφέρεται: «Την 7η Νοεμβρίου 2012 στην έδρα του Νομικού μας Προσώπου, συνεδρίασε το Δ.Σ. μας και προ ημερησίας διατάξεως, εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:


Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό της  επίθεσης κάποιον αγνώστων (φασιστών στην νοοτροπία ) με πέτρες στις κατοικίες ανήμπορων Ελλήνων στον Ισθμό, διότι νόμιζαν ότι εκεί έμεναν αλλοδαποί, οι οποίοι όμως είχαν φύγει προηγουμένως, δηλώνουμε αγανάκτηση για το γεγονός αυτό το οποίο καταδικάζουμε και εκθέτουμε τα εξής:

Καταδικάζουμε την οποιαδήποτε απόχρωση φασισμού, από όπου και εάν προέρχεται.

Όχι μόνον επειδή έχει δολοφονική ιδεολογία, αλλά γιατί θέλει να κάνει τα παιδιά μας άβουλα όντα, χωρίς λογική, ρομπότ, τα οποία πρέπει να πιστεύουν στο κράτος και όχι στην Δικαιοσύνη, στον πόλεμο και όχι στην Ειρήνη, στο μίσος του  διαφορετικού  χρώματος , θρησκείας, φυλής ,παράδοσης και όχι στην Αγάπη, στον Έρωτα  και στον Σεβασμό ως προς την αξία του Άνθρωπου.

Η γνώση, η εργασία και ο έρωτας, είναι για τον Άνθρωπο τα βασικά εφόδια για να μπορέσει να ζήσει αξιοπρεπώς στη ζωή.

Η επίθεση ως προς τον συνάνθρωπο από ανθρώπους που σπέρνουν το μίσος και τον φόβο πρέπει να σταματήσει.

Πρέπει όλοι μας ενεργά να αντισταθούμε σε αυτούς που θέλουνε να γίνουμε φοβισμένα ανθρωπάκια…με την «πανούκλα» που μεταδίδουν.

Σας καλούμε σε συνεχή αγώνα για να μην κινδυνέψουν τα παιδιά μας και για μπορέσουν οι άνθρωποι να μην φοβούνται, αλλά να έχουν πρόσβαση στην γνώση, στην εργασία και να μάθουν να αγαπούν τον Άνθρωπο σε ένα καθεστώς  Ελευθερίας, Δημοκρατίας ,Δικαιοσύνης και σεβασμού της Αξιοπρέπειας του Ανθρώπου και να ζουν τα παιδιά μας σε έναν καλύτερο κόσμο, όπου θα προσφέρει ο ένας στον άλλον και θα λειτουργεί συνεχώς η κοινωνική αλληλεγγύη…»

http://korinthiannews.gr/?p=83363 μεσω http://www.facebook.com/skatastousfasistes



Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 
BlogThis!
Μοιραστείτε το στο Twitter
Μοιραστείτε το στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ