16 Δεκ 2012

Καζαμίας 2013 (πρώτο μέρος)


Καζαμίας 2013 (πρώτο μέρος) 


Αναδημοσίευση απο 2310net
Μετά την πανηγυρική επιβεβαίωση του περσινού Καζαμία, γράφουμε και τον Καζαμία του 2013. Επειδή ζούμε σε επικίνδυνους καιρούς, διευκρινίζουμε ότι τα παρακάτω ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και της σάτιρας και καμία σχέση δεν έχουν με πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα.
Ιανουάριος
Η χρονιά αρχίζει επεισοδιακά. Η ΔΕΗ στις 12 παρά ένα κατεβάζει τους διακόπτες στα σπίτια που δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι και το ρεύμα. Και ενώ όλοι περιμένουν στις 12 και ένα να ξαναβρούν το φως τους, αυτό δεν γίνεται. Έτσι, χιλιάδες νοικοκυριά στην Ελλάδα προσπαθούν στα τυφλά να φάνε 2-3 φέτες γαλοπούλα και μπαγιάτικο ψωμί του τοστ, που αποτελούν φέτος το εορταστικό τους γεύμα.
Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Πρωθυπουργός μιλάει για ένα δύσκολο μα ελπιδοφόρο 2013 και τονίζει ότι ήδη έχει αρχίσει να βλέπει τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης. Οι ψηφοφόροι του χαίρονται, όχι για την ανάκαμψη, αλλά γιατί επιτέλους ο Αντώνης βλέπει. Ο Βενιζέλος είχε ξεκινήσει να εύχεται από τις 12 παρά τέταρτο η ώρα είναι 4:23 και ακόμα μιλάει. Ο Κουβέλης τονίζει ότι το έτος 2013 θα είναι μια χρονιά απαγκίστρωσης.

Σε άρθρο-παρέμβαση στο εορταστικό τεύχος της Αυγής, ο Σωκράτης ο Κόκκαλης γράφει για την σωστή σχέση κράτους-επιχειρήσεων, ως μοχλό ανάπτυξης της χώρας.
Ο Τζήμερος δηλώνει «παρών» στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή στο Σύνταγμα, όμως αποχωρεί διαμαρτυρόμενος όταν οι πολίτες καταλαμβάνουν τα παγκάκια και τα πεζοδρόμια, καταγγέλλοντας μέσω facebook το σοβιετικό κράτος της Ελλάδας που οργανώνει γιορτές για αυτούς που μας έφεραν μέχρι εδώ. 148 likes
Ο Μιχαλολιάκος δεν γιορτάζει γιατί στην δική του θρησκεία είναι ακόμα Αύγουστος. Παρόλα αυτά δηλώνει ότι το 2013 θα είναι μια χρονιά αναγέννησης των οραμάτων της λευκής φυλής, όπως είπε και ο Γκέμπελς. Μετά από τον σάλο που προκλήθηκε δήλωσε ότι ο Γκέμπελς δεν έχει κριθεί ακόμα από την ιστορία αλλά σίγουρα ήταν φιλέλληνας.
Φεβρουάριος
Και ενώ ολόκληρη η χώρα περιμένει με κομμένη την ανάσα την 2352η δόση, μια δήλωση του Υπουργού Οικονομικών έρχεται να ταράξει τα νερά: «Πρέπει να εξορθολογίσουμε το φορολογικό καθεστώς των σπερματοζωαρίων. Κάθε άνδρας έφηβος θα πληρώσει φόρο 3.000 ευρώ για σπατάλη σπέρματος. Αναμένεται σχετικό νομοσχέδιο». Προκαλείται χάος στις αγορές, καθώς όλοι ξέρουν ότι οι Έλληνες δεν είναι μαλάκες. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κάνει λόγο για πόλεμο κατά του κόμματός του, καθώς το συγκεκριμένο νομοσχέδιο φωτογραφίζει τους ψηφοφόρους τους. Ο Κουβέλης διαφωνεί με το νομοσχέδιο αλλά το ψηφίζει για να διασφαλιστεί η παραμονή της χώρας στο ευρώ. Ο Βενιζέλος έχει μείνει μόνος στο ΠΑΣΟΚ και συνεδριάζει με τον εαυτό του για τρεις ημέρες. Τελικά καταλήγει στην υπερψήφιση του νομοσχεδίου μετά από εσωκομματική ψηφοφορία. Ο Άρειος Πάγος κρίνει αντισυνταγματικό το νομοσχέδιο, αλλά ο Παπούλιας παρεμβαίνει λέγοντας ότι το πολύ το τάκα-τάκα κάνει το παιδί μαλάκα.
Σε άρθρο της στην Αυγή, η Γιάννα Αγγελοπούλου κάνει εκτενή αναφορά στις υποδομές της Ολυμπιάδας και την ανάγκη αξιοποίησής τους. Ο Τσίπρας χαρακτηρίζει και πάλι τον Σαμαρά, Ηρώδη ενώ ο Λαφαζάνης μιλάει για την ανάγκη αριστερής κυβέρνησης που θα αφήνει το δικαίωμα στην αυτοϊκανοποίηση.
Στις 14 Φλεβάρη, επανεμφανίζεται η Ντόρα στέλνοντας μήνυμα αγάπης στον Αντώνη. Ο Σαμαράς κάνει λόγο για θαύμα που του είχε εκμυστηρευτεί ότι θα γίνει ο ίδιος ο θεός σε πρόσφατη τηλεφωνική τους συνομιλία.
Πραγματοποιείται το ιδρυτικό συνέδριο της ΡΙΚΣΣΥ όπου εκλέγεται αρχηγός ο Λοβέρδος λαμβάνοντας 32 ψήφους έναντι 29 λευκών ψηφοδελτίων. Στην ομιλία του κάνει λόγο για τις υγιείς δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας που κέρδισαν την μάχη κατά του λαϊκισμού.
Μάρτιος
Η κυβέρνηση αποφασίζει να δώσει επίδομα θέρμανσης σε όλους όσους ζουν σε πόλεις στις οποίες η θερμοκρασία είναι στους -24 βαθμούς Κελσίου. Ο Κεδίκογλου δηλώνει ότι αυτή είναι μια έμπρακτη απόδειξη ότι αυτή η κυβέρνηση σκέφτεται τον Έλληνα πολίτη. Ο Βενιζέλος αρχίζει σειρά διεθνών επαφών με πρώτο σταθμό την έδρα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Εκεί έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρό της και να του εκθέσει την δραματική κατάσταση της χώρας. Ο Κουβέλης ανακοινώνει ότι η απαγκίστρωση πέτυχε.
Στην Αυγή δημοσιεύεται συνέντευξη του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, στην οποία ο πετυχημένος επιχειρηματίας παραθέτει εκτενείς προτάσεις για την εξυγίανση του τραπεζικού συστήματος.
Η Χρυσή Αυγή σε μια έκρηξη αντισυστημικότητας προτείνει να μειωθούν τα μεροκάματα σε 3 ευρώ την ημέρα για να χτυπηθεί από τη ρίζα το κακό της λαθρομετανάστευσης. Ο Τζήμερος παρεμβαίνει, τονίζοντας ότι τα 3 αυτά ευρώ θα πρέπει να μπορούν να μειωθούν σε περίπτωση που ο επιχειρηματίας το ζητήσει.
Απρίλιος
Οι ετοιμασίες για το Πάσχα των Ελλήνων βρίσκουν τον Αντώνη τον Σαμαρά κλεισμένο στο γραφείο του για ώρες. Κύκλοι του Μαξίμου αναφέρουν ότι βρίσκεται σε διαρκή συνομιλία με τον Θεό. Η αποκλειστική σχέση θεού-Αντώνη, έχει ως συνέπεια να προκληθούν σεισμοί, τσουνάμι και πυρκαγιές σε όλες τις άλλες χώρες του κόσμου. Ο Λιακόπουλος εκδίδει το βιβλίο του «Σεισμοί, καταποντισμοί και τα Πρωτόκολλα που ζουν ανάμεσά μας. Μέρος 102ο». Το προλογίζει ο Πάνος Καμμένος.
Η Αυγή πραγματοποιεί πολυσέλιδο αφιέρωμα στην ζωή και το έργο του Γιώργου Κοσκωτά. Σε συνέντευξή του στο Cosmopolitan ο Πέτρος Τατσόπουλος δηλώνει με νόημα «είχα πάει για weekend στο Παρίσι».
Εν τω μεταξύ στο 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ αποφασίζεται η άμεση έναρξη των επαναστατικών διαδικασιών. Σε κομμουνιστογενή blogs γίνεται χαμός γιατί στην απόφαση του Περισσού δεν γίνεται λόγος για το κίνημα της πατάτας.
Ο Βενιζέλος σε μια προσπάθεια να ανασυντάξει το ΠΑΣΟΚ δηλώνει παραίτηση και προχωράει σε εσωκομματικές εκλογές με μοναδικό υποψήφιο τον ίδιο. Οι εκλογές είναι δωρεάν, αλλά κανείς δεν έμαθε ποτέ πόσοι ψήφισαν.
Ο Καιάδας εκπροσωπεί την Χρυσή Αυγή στον Αναστάσιμο Εκκλησιασμό. Ο Παναγιώταρος έξω από την Εκκλησία φωνάζει κάτι για ιουδαϊκές κωλοτρυπίδες, ενώ ο Κασιδιάρης υπονομεύει τον Μιχαλολιάκο αφήνοντας να διαρρεύσει πως ο αρχηγός έγινε πιο πλούσιος από τότε που φορολογήθηκε ο αυνανισμός καθώς αυξήθηκε η πελατεία στο ξενοδοχείο του.
Στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ η ομάδα του Πειραιά αδικείται κατάφορα, γεγονός που εξοργίζει την ΟΑΚΚΕ η οποία σε αφίσα της αποκαλύπτει τις ύποπτες σχέσεις Ιβαν Σαββίδη και ΕΠΟ, καταγγέλλοντας το ρώσικο κεφάλαιο που εξαγοράζει τους τίμιους διαιτητές.
Μάιος
Η Πρωτομαγιά βρίσκει χιλιάδες εργαζόμενους στους δρόμους, γεγονός που ωθεί τον Τζήμερο να προτείνει κατάργηση της 1ης Μαΐου. Η κυβέρνηση υιοθετεί την πρόταση αυτή κι έτσι από του χρόνου ο Μάιος θα ξεκινάει από την 2η Μαϊου. Την απόφαση αυτή χαιρετίζουν οι αγορές και ο Άδωνις από την εκπομπή του κάνει λόγο για αποφασιστικό βήμα σωτηρίας της χώρας.
Ο Τσίπρας ζητάει εκλογές την ώρα που η Μαριλίζα βγαίνει από τα αριστερά γράφοντας στο twitter ότι αν οι εκλογές άλλαζαν τον κόσμο θα ήταν παράνομες. Η κυριακάτικη Αυγή δίνει δώρο τα άπαντα του Φρίντμαν και δώρο ένα dvd με συμβουλές για τους σωστούς επιχειρηματίες.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διοργανώνουν φεστιβάλ με τίτλο: “Ένας χρόνος από το non-paper”.
Οι τρεις συγκυβερνήτες συσκέπτονται καθημερινά και αποφασίζουν να μην λάβουν πρόσθετα μέτρα αν αυτά δεν είναι αναγκαία. Ο Ψαριανός αντιδρά λέγοντας ότι πρέπει να λάβουμε νέα μέτρα, όποια κι αν είναι αυτά, για να μην συνηθίσει ο λαός σε μια κατάσταση που επικρατεί ο λαϊκισμός.
Η Χρυσή Αυγή με περηφάνια ανακοινώνει ότι ανοίγει νέα γραφεία στη Γαυδό. Παράλληλα δηλώνει ότι όποιος φέρει κομμένο κεφάλι αλλοδαπού θα κερδίζει δωροεπιταγή 20€ από το Lidl. Ο Δένδιας μαινόμενος τονίζει ότι δεν πρέπει η Χρυσή Αυγή να αναλαμβάνει αρμοδιότητες του κράτους και πως το ξεκλήρισμα των ανθρώπων είναι δική του δουλειά. Συστήνει την επιχείρηση «Φτερωτός Ερμής» και χιλιάδες αστυνομικοί ξεχύνονται στους δρόμους να φάνε όλα τα φαλάφελ από τα μαγαζιά των μουσουλμάνων έτσι ώστε να πεινάσουν και να αναγκαστούν να γυρίσουν στις πατρίδες τους.
 Αναρτήθηκε απο bandiera rossa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ