20 Δεκ 2012

Καζαμίας 2013 (δεύτερο μέρος)


Καζαμίας 2013 (δεύτερο μέρος)



 Posted  by 2310net in για γελια 





Συνέχεια από το πρώτο μέρος

Ιούνιος


Ο Ιούνιος μπαίνει με νέα χαράτσια και νέες περικοπές μισθών και συντάξεων. Ο κίνδυνος εξόδου από την Ευρωζώνη είναι και πάλι μπροστά μας. Ο σύντροφος Πρετεντέρης ξεσπαθώνει και από άμβωνος Μέγκα καταφέρεται εναντίον της διαπλοκής και των επιχειρηματιών που θησαύριζαν με τα χρήματα του δημοσίου. Στην αντεπίθεση περνά ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος κάνει συνεχείς αναφορές στην εκπομπή του για εφοπλιστές που πλούτισαν με περίεργες μεθόδους. Η Έλλη Στάη από τη μεριά της φιλοξενεί για τετρακοσιοστή φορά τον καθηγητή Ράμφο για να μας πείσει ότι εμείς τελικά φταίμε.


Οι διεγραμμένοι από το κόμμα του Καμμένου είναι πια πολλοί. Έτσι αποφασίζουν να δημιουργήσουν δική τους κοινοβουλευτική ομάδα και δικό τους κόμμα. Το όνομα αυτού «Πιο Ανεξάρτητοι Έλληνες» ή αλλιώς ΠΑΝΕΛ.


Επανεμφανίζεται στην πολιτική σκηνή ο ογκόλιθος Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος παρουσιάζει βίντεο στο οποίο ένα περιστέρι τον κουτσούλησε, ερμηνεύοντας το ως μήνυμα του Αγίου Πνεύματος. Ζητάει τον επαναπατρισμό του στην ΝΔ. Μετά από πολλές συνομιλίες αποφασίζεται να γίνει δεκτός με τον όρο ότι θα βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του Αδώνιδος.


Νέο κόμμα φτιάχνει η Άννα Διαμαντοπούλου με όνομα ΚΣΥΝΗ (Κοινωνική Συνεργασία Νεοφιλελεύθερων Ηδονιστών). Το κόμμα καταγράφει μεγάλη δυναμική και αναμένεται να αλλάξει τα πολιτικά δεδομένα.


Η Αυγή προσφέρει καλοκαιρινό οδηγό με όλα τα πεντάστερα ξενοδοχεία για τις καλοκαιρινές αποδράσεις, ενώ αφιερώνει το σαλόνι της σε συνέντευξη του Ρομάν Αμπράμοβιτς από την θαλαμηγό του, να εξηγεί τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να γίνει πλούσιος σε μια νύχτα.




Ιούλιος


Το θερμόμετρο αγγίζει τους 40ο και η κυβέρνηση αποφασίζει να φορολογήσει αναδρομικά όσους πήραν επίδομα θέρμανσης τον Μάιο. Ο Κουβέλης από τη Σίφνο διαμηνύει σε δραματικούς τόνους ότι αυτό είναι το δημοκρατικό καθήκον κάθε κυβέρνησης που θέλει να διασώσει την χώρα της. Ο Γρηγόρης ο Ψαριανός διαφωνεί, λέγοντας ότι η κυβέρνηση κάνει μισές δουλειές, και πως επιτέλους πρέπει να πάρουμε σοβαρά μέτρα. Αποχωρεί και μετακινείται στην ΡΙΚΣΣΥ, όπου αναλαμβάνει υπεύθυνος Οικονομικών. Μετά από δύο εβδομάδες όμως παραιτείται και εντάσσεται στην ΚΣΥΝΗ.


Ο Τσίπρας βρίσκεται σε διακοπές στην Ελούντα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με άλλους πολιτικούς ηγέτες είναι τυχαία.


Η Χρυσή Αυγή διανέμει δωρεάν αντιηλιακά στους Έλληνες για να μη μαυρίσουν, ενώ στελέχη της περιοδεύουν από παραλία σε παραλία για να διώξουν τους ξένους τουρίστες.


Βλέποντας ότι όλοι έχουν ιδρύσει κόμμα εκτός από τον ίδιο, ο Γιάννης Ραγκούσης προχωρά στην ίδρυση του ΤΑΚΣΥ (Τιτανοτεράστιο Ανεξάρτητο Κίνημα Συνεργασίας).




Αύγουστος


Ο μήνας της Παναγιάς βρίσκει τον Αντώνη να γιορτάζει καθημερινά. Άλλωστε η Παναγία είναι φίλη του. Με την ευχή της, λοιπόν, ιδρύει φορέα πολιτικού προβληματισμού προς τιμή της. Το κόμμα ονομάζεται ΠΑΝΑΓΥΑ (Πανελλήνιος Αγώνας Υπαρκτής Ακροδεξιάς).


Προς τιμήν της Μεγαλόχαρης, στην Αυγή αρθρογραφεί ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος με θέμα «Οι χορηγίες μου στο Φανάρι».


Ο Μητροπολίτης Πειραιώς περνάει στον ακτιβισμό και με το χρυσό του ραβδί κυνηγάει τους παράνομους πωλητές κομποσκοινιών. Η Ρένα Δούρου καταδικάζει τη βία από όπου κι αν προέρχεται.


Σε μια κίνηση που θα συζητηθεί εντάσσεται στον ΣΥΡΙΖΑ και η Φώφη Γεννηματά, δηλώνοντας πως ο Παπαδημούλης είναι η μετεμψύχωση του πατέρα της. Ο Βενιζέλος είναι πια μόνος του στο ΠΑΣΟΚ και δηλώνει ευτυχισμένος που όσοι είναι στο ΠΑΣΟΚ δεν ντρέπονται να πουν ότι είναι ΠΑΣΟΚ.




Σεπτέμβριος


Τα σχολεία ξεκινάνε με βιβλία αλλά χωρίς καθηγητές. Έχουν απολυθεί όλοι λόγω ψυχολογικών προβλημάτων. Η κυβέρνηση πρέπει να δράσει. Έτσι, ο Σαμαράς αποφασίζει ανασχηματισμό. Υπουργός Παιδείας διορίζεται ο Γιώργος Ανατολάκης.


Η Όλγα Κεφαλογιάννη αλλάζει επαγγελματικό προσανατολισμό και γίνεται εκφωνήτρια του δελτίου ειδήσεων του STAR. Ο τουρισμός περνάει κρίση κι έτσι επιστρατεύεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, επαγγελματίας τουρίστας, να βγάλει το φίδι από την τρύπα.


Ο Τσίπρας ζητάει εκλογές και ο Λαφαζάνης δηλώνει πως δεν είναι έτοιμος να γίνει υπουργός. Αντίθετα ο Παπαδημούλης αποκαλύπτει πως είναι πανέτοιμος, αφού έχει ήδη παραγγείλει υπουργικό κουστούμι.


Ξεκινάει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο με τον Αλαφούζο να δηλώνει πως ο Παναθηναϊκός είναι πια λαϊκή δημοκρατία και ως τέτοια αποχωρεί από το στημένο πρωτάθλημα.


Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκινάει το τσαντίρι του για τελευταία πάλι χρονιά, με την Χρύσα Ρώπα να χτυπιέται για τον Πετσάλνικο. Η Συντέλεια ετοιμάζει φάρσα στον Στρατούλη. Έτσι, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει να παρακολουθήσει το Φωστήρας-ΑΕΚ, δέχεται επίθεση από συνεργάτη της εκπομπής.




Οκτώβριος


 Η κυβέρνηση προκηρύσσει εκλογές. Πρώτο κόμμα αναδεικνύεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Αριστερή κυβέρνηση είναι πια γεγονός. Θέσεις υπουργείων καταλαμβάνουν οι Καστανίδης, Φλωρίδης, Φώφη, Κατσέλη, και Τσουκαλάς. Από τις φυλακές του Κορυδαλλού ο σύντροφος Τσοχατζό χαιρετίζει την νέα ημέρα για την εργατική τάξη και την Αριστερά. Ο Κίμωνας ο Κουλούρης χαρακτηρίζει αγνώμονα τον Αλέξη.


Εξελίξεις όμως υπάρχουν και στην ΝΔ. Ο Σαμαράς παραιτείται και πρόεδρος της ΝΔ εκλέγεται ο Παναγιώτης ο Ψωμιάδης, ο οποίος πλέον αποκαλείται «ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της καρδιάς μας». Η Ντόρα αφού κατάφερε να μην κερδίσει ούτε αυτή τη φορά αποφάσισε να αποχωρίσει από την πολιτική και να εμφανιστεί στο Dancing with the Stars 4


Η νέα κυβέρνηση καλεί τον λαό να κάνει θυσίες, όμως αυτή τη φορά θα πιάσουν τόπο. Ο Λαφαζάνης προαναγγέλει αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, ενώ τον επαναφέρει στη θέση του ο καθηγητής Μηλιός τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται. Η Ρένα Δούρου καταδικάζει τις αυξήσεις στους μισθούς από όπου κι αν προέρχονται.


Το κόμμα του Καμμένου δεν μπαίνει στη Βουλή και αυτοδιαλύεται. Αντίθετα μπαίνει στη βουλή το κόμμα των ΠΑΝΕΛ, το οποίο διασπάται αμέσως. Έτσι, ιδρύεται το ΠΟΠΑΝΕΛ (Πολύ Πιο Ανεξάρτητοι Έλληνες). Αιτία της διάσπασης ήταν ότι δεν πήρε ξεκάθαρη θέση ο αρχηγός Μαρκόπουλος για το non paper.


Η ΔΗΜΑΡ μπαίνει στη Βουλή με σύνθημα «να απαγκιστρωθούμε από τις προγραμματικές διατάξεις». Κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει αυτό, αλλά σε όλους ακούγεται γαμάτο.




Νοέμβριος


Η κυβέρνηση Τσίπρα καταργεί τον εορτασμό του Πολυτεχνείου καθώς τώρα που νίκησε η Αριστερά τα αιτήματα του 73’ έγιναν πραγματικότητα. Το ΚΚΕ προσπαθεί να διαδηλώσει προς την πρεσβεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ, και εισπράττει την επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Π. Σκουρλέτη, ότι κάτι τέτοιο θα διατάρασσε τις φιλικές σχέσεις της χώρας μας με τις δύο αυτές συμμάχους μας.


Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της καρδιάς μας, κάνει πραγματική αντιπολίτευση τραγουδώντας το Χαιρετίσματα στην Εξουσία από το Βήμα της Βουλής. Το ΠΑΣΟΚ, το οποίο δεν έχει μπει στη Βουλή, είναι πια εξωκοινοβουλευτική σοσιαλδημοκρατία, και ο Βενιζέλος δηλώνει χαρούμενος που επιτέλους μια νέα ημέρα ξημερώνει για τον τόπο και το κίνημα.


Η Χρυσή Αυγή αποκαλύπτει πως οι φερόμενοι ως νεκροί του Πολυτεχνείου είναι ζωντανοί και κρύβονται σε ένα νησί μαζί με τον Έλβις, τον Μόρισον και τον Τουπακ.




Δεκέμβριος


Ο χρόνος τελειώνει και η κυβέρνηση αποκαλύπτει ότι το 2014 θα ξαναβγούμε στις αγορές. Μάλιστα, ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννος Παπαντωνίου δηλώνει σίγουρος πως οι θυσίες του ελληνικού λαού θα πιάσουν τόπο.


Εν τω μεταξύ Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στον Μιχαλολιάκο καθώς τον πέρασαν για παράνομο μικροπωλητή, όταν αυτός ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοίραζε δώρα σε παιδάκια φασιστών. Για πρωβωκάτσοια έκανε λόγο η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Ουρανία Μιχαλολιάκου.


Ο εορτασμός των Χριστουγέννων γίνεται λιτά και απέριττα. Στη Θεσσαλονίκη δεν στήνεται η κακόγουστη φάτνη και ο Άνθιμος ωρύεται για το τέλος της Ορθοδοξίας και το τέλος του κόσμου.


Ο Αντώνης συνεχίζει να ισχυρίζεται πως μιλάει με τον θεό. Φήμες τον θέλουν έγκλειστο στο Δαφνί. Η Άννα Βίσση του αφιερώνει το «παραλύω» και ένας έρωτας ξαναγεννιέται.


Λίγες ώρες πριν τον ερχομό του 2014, ο Γιώργος ο Παπανδρέου ανακοινώνει την επιστροφή του στην ενεργό πολιτική και την ίδρυση ενός νέου κόμματος, του «ΣΑΡΔΑΜ» (Σοσιαλιστική, Αριστερή, Ριζοσπαστική, Δημοκρατική, Ανανεωτική Μέτωπο).


 Καλή Χρονιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ