18 Φεβ 2013

Επίθεση με στιλέτο από χρυσαυγίτη - οι αστυνομικοί απλώς κοιτούσαν


Καταγγελία: Επίθεση με στιλέτο από χρυσαυγίτη - οι αστυνομικοί απλώς κοιτούσαν 




Καταγγελία που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Δρομογράφου:
Την αναδημοσιεύουμε από τη σελίδα του Δρομογράφου: 

«Καταγγελία απο φίλη:

Επίθεση με στιλέτο πεταλούδα από χρυσαυγίτη δέχτηκε χτες ο αδελφός μου στην Υμηττού. Οι ψυχοπαθείς παρήλαυναν με το γνωστό, χαριτωμένο στυλ τους, ενώ ο αδελφός μου βρισκόταν μέσα σε ένα μαγαζί. Τη στιγμή που περνούσαν μπροστά από το μαγαζί, βγήκε έξω και τους φώναξε "ντροπή σας φασίστες" ενώ από τα μπαλκόνια ακούστηκαν και μερικές –λιγοστές- γυναίκες κυρίως, να τους φωνάζουν "φύγετε φασίστες από εδώ, έξω οι φασίστες από την Καισαριανή" κλπ.


Η (π)ορδή πέρασε από μπροστά του αγριοκοιτάζοντάς τον, και αιφνιδιαστικά, ένας απ' αυτούς ξέκοψε, τον πλησίασε φωνάζοντας "κομμούνι θα πεθάνεις" και βγάζοντας από το μπατζάκι του ένα στιλέτο, τον στρίμωξε στον τοίχο. Οι θαμώνες άρχισαν να φωνάζουν (αλλά δεν πλησίασαν….) και την τελευταία στιγμή, ένας άλλος χρυσαυγίτης, τον άρπαξε και τον απομάκρυνε.


Την παρέλαση ακολουθούσε ομάδα αστυνομικών. Όταν ο αδελφός μου στράφηκε σ' αυτούς λέγοντάς "καλά, δεν είδατε ότι μου επιτέθηκε με στιλέτο; Τι τους ακολουθείτε, για τους προστατεύσετε;" τον αγνόησαν επιδεικτικά….

Αυτά»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ