12 Φεβ 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Δικτυωμένη με οργανώσεις νεοναζί της Γερμανίας



ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Δικτυωμένη με οργανώσεις νεοναζί της Γερμανίας
Συστηματική ανταλλαγή επισκέψεων δείχνει η παρουσία αντιπροσωπείας από τη Βαυαρία στην Ελλάδα
Ξεμπροστιάζεται καθημερινά ο ναζιστικός χαρακτήρας της οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Τις προηγούμενες μέρες δημοσιοποιήθηκαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες με νοσταλγούς του Χίτλερ νεοναζί της Βαυαρίας να ποζάρουν στη Βουλή με τον αρχηγό των Ελλήνων νεοναζί Μιχαλολιάκο.
Παρά την προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να κρύψει την ταυτότητα των Γερμανών εταίρων της, κάνοντας λόγο για «δημοσιογράφους» που ήθελαν συνέντευξη από τον Κασιδιάρη, για το θέμα υπήρξαν σχετικές αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της οργάνωσης των Γερμανών νεοναζί Freies Netz Sud (κομμάτι του Εθνικοδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας - NPD, τη συνέχεια δηλαδή του διαβόητου Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος, ΝΑΖΙ).
Σύμφωνα με τους Βαυαρούς νεοναζί, «έπειτα από πρόσκληση των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής», 30 Γερμανοί νεοναζί επισκέφθηκαν την Αθήνα. Πήγαν στο ελληνικό Κοινοβούλιο (στους διαδρόμους του οποίου φωτογραφήθηκαν με τον Μιχαλολιάκο) καθώς και στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής (όπου έβγαλαν φωτογραφίες με τους βουλευτές Κασιδιάρη, Ηλιόπουλο), συμμετείχαν στην πορεία της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα στις 2 Φλεβάρη, πιθανότατα μαζί με φασίστες και από άλλες χώρες.
Οι Βαυαροί νεοναζί αναφέρουν ότι οι συναντήσεις με τη Χρυσή Αυγή θα συνεχιστούν. Στην ιστοσελίδα τους ομολογούν ότι χρυσαυγίτες πραγματοποίησαν το Νοέμβρη του 2012 «επισκέψεις» στη Νυρεμβέργη. Αναφέρουν χαρακτηριστικά:
«Το Νοέμβρη του 2012 συναντήθηκαν εθνικιστικές από την επαρχία Φράνκεν, ηγετικά μέλη του Εθνικοδημοκρατικού Κόμματος Ρηνανίας Πφαλτς (σ.σ. το συγκεκριμένο κόμμα έχει κάνει άπειρες επιθέσεις σε βάρος μεταναστών, και Ελλήνων) και εκπρόσωποι του ελληνικού κοινοβουλευτικού κόμματος Χρυσή Αυγή, στη Νυρεμβέργη, σε μια πολιτιστική εκδρομή στην πρώην πόλη των Συνεδρίων (σ.σ. έτσι ονομάζουν την πόλη που γίνονταν τα συνέδρια του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Γερμανίας). Και στις δυο συναντήσεις συμμετείχε και ο γνωστός και πολύ αγαπητός στους Ελληνες εθνικιστές ρεβιζιονιστής (σ.σ. έτσι ονομάζουν τον αρνητή του Ολοκαυτώματος) Zundel. Στο τέλος της φιλικής ανταλλαγής απόψεων συμφωνήθηκε με την ελληνική αντιπροσωπεία η ανταπόδοση της επίσκεψης στη χώρα των Ελλήνων, για να δουν οι Γερμανοί εθνικιστές από κοντά την ανάπτυξη και τις επιτυχίες της Χρυσής Αυγής.
Την Παρασκευή πριν την πορεία για τους Ελληνες ήρωες (των Ιμίων) έγινε η τιμή στους εθνικιστές από το Φράνκεν (σ.σ. επαρχία της Βαυαρίας με πρωτεύουσα τη Νυρεμβέργη), να επισκεφθούν το ελληνικό Κοινοβούλιο καθώς και τα βουλευτικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, όντας η πρώτη γερμανική εθνική αντιπροσωπεία που τους επισκέφθηκε μετά την είσοδό της στο Κοινοβούλιο. Ο δημοτικός σύμβουλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών "Στοπ στους Αλλοδαπούς" της Νυρεμβέργης, Σεμπάστιαν Σμάους (σ.σ. το "στοπ στους αλλοδαπούς" δείχνει πόσο ισότιμους θεωρούν και τους Ελληνες μετανάστες στη Γερμανία) και ο εθνικιστής από το Φράνκεν, Ματίας Φίσερ ανταποκρίθηκαν ευχαρίστως στην πρόσκληση του προέδρου του Κόμματος Νικόλαου Μιχαλολιάκου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ