22 Μαρ 2013

Τα... πειραματόζωα


Τα... πειραματόζωα
Γρηγοριάδης Κώστας
Σε πρωτόγονο αντικομμουνισμό, που τελικά καταντά στον αυτοεξευτελισμό, καταφεύγει ακόμη μια φορά η νεολαία της Χρυσής Αυγής. Σε ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της τι λέει; Οτι το Σεμπαλάτινσκ στο Ανατολικό Καζαχστάν (σ.σ. σήμερα έχει άλλο όνομα) η Σοβιετική Ενωση το έκανε πεδίο πυρηνικών δοκιμών χρησιμοποιώντας τους κατοίκους ως πειραματόζωα για να προσδιορίσουν τις επιπτώσεις της ραδιενέργειας!
Αποκορύφωμα του πονήματος αυτού, άξιου ελεεινολογίας όπως αντίστοιχα που δημοσιεύονται κατά καιρούς από μηχανισμούς μυστικών υπηρεσιών ιμπεριαλιστικών κρατών, όπως, π.χ., τα επιτελεία της CIA, που μάλιστα μετά τον πόλεμο διέσωζαν εγκληματίες των ναζί, είναι και αυτό που γράφουν: «Οι 200.000 κάτοικοι έγιναν πειραματόζωα, καθώς τους διέταζαν να εξέλθουν από τα σπίτια τους, κατά τη διάρκεια των εκρήξεων».
Αλήθεια, με τέτοιες κατασκευές ψάχνουν να δημιουργήσουν το άλλοθί τους για την κατά καιρούς εγκληματική τους δράση κατά των μεταναστών αλλά και Ελλήνων εργαζομένων οι φασίστες, ιδεολογικοί απόγονοι του Χίτλερ και των Τσολάκογλου; Αλλά από τέτοιους τι μπορεί κανείς να περιμένει; Εχουν κάνει σκοπό της ζωής τους, όπως και ο Χίτλερ, την αντικομμουνιστική πάλη αλλά όσους τόνους λάσπη και αν ρίξουν με τα χυδαία όπλα τους δεν πρόκειται να λεκιάσουν αυτούς που τότε άνοιξαν το δρόμο της απελευθέρωσης των λαών τους, κατατρόπωσαν στα πεδία της μάχης και παραμένουν παράδειγμα για τους λαούς όλου του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ