22 Μαρ 2013

Οι ξεπουλημενοι.....πουλανε


Ξενοδόχοι, Τουρ. Πράκτορες: Εμείς λέμε ναι στην πώληση του Ερημίτη!
Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι πρόεδροι της Ένωσης Ξενοδόχων Π. Μπράμος και Τουριστικών Πρακτόρων Δ. Διαβάτης σχετικά με την εκποίηση του Ερημίτη, στηρίζοντας την επένδυση στην εν λόγω περιοχή. 
Υποστηρίζουν ότι με την εκποίηση αυτή, θα γίνει επένδυση που θα εξασφαλίσει θέσεις εργασίας αλλά και αξιοποιηση της περιοχής αυτής, ενώ θέτουν ως προϋπόθεση να τηρηθούν οι νόμοι για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η ανακοίνωση

Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας και ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας μετά από ομόφωνη απόφαση των Δ.Σ. αποφάσισαν να εκδώσουν Δελτίο Τύπου σχετικά με την επένδυση στον Ερημίτη.
Παρακολουθώντας τον Τοπικό Τύπο και τις αντιδράσεις όσον αφορά την επένδυση θεώρησαν καθήκον να λάβουν ξεκάθαρη θέση υπέρ της επένδυσης, μια επένδυση που θα συμβάλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση του Κερκυραϊκού Τουρισμού και θα εξασφαλίσει θέσεις εργασίας και αξιοποίηση της περιοχής.
Βεβαίως η αποδοχή της επένδυσης εκ μέρους της Ένωσης και του Συνδέσμου προϋποθέτει ότι θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες προϋποθέσεις της υπογραφής συμβάσεως και την κατά προτεραιότητα προστασία του περιβάλλοντος.
     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για Διαδηλώσεις: Kε Μητσοτάκη Να Σας Θυμίσουμε Τι Έγινε στις 5 Μαρτίου του 1943

  Αφιερωμένο σε όσους απεργάζονται τη παρεμπόδιση των διαδηλώσεων. Να το έχουν υπόψη τους. Τις απεργίες και τις διαδηλ...

TOP READ