12 Μαρ 2013

«Να πληρώσει ο λαός» λέει η Χρυσή Αυγή


«Να πληρώσει ο λαός» λέει η Χρυσή Αυγή
Γρηγοριάδης Κώστας
Πλάτη στην κυβέρνηση, στην ΕΕ και στην τρόικα στο άγριο και κάθε είδους χαράτσωμα που επιβάλλουν στον ελληνικό λαό κάνει η νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων αναφέρει: «Να διευκολυνθούν άμεσα όλοι οι μικροοφειλέτες του Δημοσίου. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί ελαστικούς διακανονισμούς για κάθε περίπτωση χρέους, από τη ΔΕΗ μέχρι την εφορία, για όλους τους Ελληνες πολίτες που έχουν πληγεί από την αντιλαϊκή μνημονιακή πολιτική».
Επομένως, το πρόβλημα για τα φασιστοειδή δεν είναι ότι ο λαός δεν έχει να πληρώσει μια σειρά άγρια αντιλαϊκά μέτρα που του επιβάλλονται όλως αδίκως. Η μόνη αντιπρότασή τους στην εξαθλίωση του λαού είναι η κυβέρνηση να συνεχίσει μεν να του επιβάλλει χαράτσια, αλλά να τα εισπράττει με ...δόσεις και σε κάθε περίπτωση ο λαός να τα πληρώσει!
Αυτή είναι η αντισυστημικότητα και η αντιπολίτευση που τάχα κάνουν οι εν Ελλάδι νεοναζί. Οι ίδιοι που επιβεβαιώνοντας ότι αποτελούν μακρύ χέρι του συστήματος ζητούν διαρκώς φοροαπαλλαγές κι επιδοτήσεις για το μεγάλο κεφάλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ